Fujifilm GFX 100S: Θα είναι μικρότερη από την Fujifilm GFX 50S!

Προς τα τέλη Ιανουαρίου και συγκεκριμένα στις 27 αναμένουμε από την Fujifilm να παρουσιάσει την νέα της mirrorless μεσαίου φορμά, Fujifilm GFX 100S.
Η νέα κάμερα λέγεται ότι θα έχει μία πολύ καλή τιμή, στα 5.999 δολάρια, πολύ κοντά στις κορυφαίες mirrorless με αισθητήρα Full Frame, αλλά φυσικά θα έχει πολύ μεγαλύτερο αισθητήρα.
Σύμφωνα με τις φήμες θα έχει ανάλυση 102 megapixels, Bayer αισθητήρα, BSI, μεσαίου φορμά και σταθεροποιητή στο σώμα IBIS.
Το πολύ καλό είναι ότι η νέα κάμερα θα έχει μέγεθος μικρότερο από την Fujifilm GFX 50S, αλλά η διαφορά είναι ότι θα έχει τον σταθεροποιητή στο σώμα.

Η πρώτη κάμερα του συστήματος με σταθεροποιητή είναι η Fujifilm GFX 100 η οποία όμως έχει πολύ μεγαλύτερο μέγεθος.

Πριν φύγετε δείτε
- Η 7Artisans «ξαναχτυπά» με τον Floral Bloom 57mm T2.9 για PL κάμερες
- Καλά Χριστούγεννα από το pttl.gr!
- Οι ΗΠΑ σφίγγουν τον κλοιό στα drones, ποια είναι η αντίδραση της DJI;
- Το «κρυφό» ρίσκο στο τελωνείο του Μεξικού για όσους ταξιδεύουν με κάμερες
- Σπάνια πλάσματα του βυθού σε 4K: το νέο reel της MBARI
- Η ντροπιαστική σκηνή στο Point Reyes που εκθέτει τη φωτογράφιση άγριας ζωής










