Exposure: Η αναζήτηση του America’s best mobile photographer στις οθόνες μας!


Exposure: Η αναζήτηση του America’s best mobile photographer στις οθόνες μας!

Στην παλτφόρμα Hulu της Disney η Samsung παρουσιάζει το νέο πρόγραμμα Exposure, μία φωτογραφική reality εκπομπή.

Η πρεμιέρα θα γίνει στις 26 Απριλίου και κατά τη διάρκεια της, διάφοροι φωτογράφοι θα διαγωνιστούν για τον τίτλο του America’s best mobile photographer, δηλαδή του καλύτερου φωτογράφου με smartphone.

Όπως θα φανταστήκατε εφόσον εμπλέκεται η Samsung, οι φωτογράφοι θα διαγωνιστούν χρησιμοποιώντας το νέο Samsung S21 Ultra 5G.

Στόχος μας στη δημιουργία του show είναι να ακολουθήσουμε μια καινοτόμο, ελκυστική και πολύ πιο συναρπαστική προσέγγιση στην επικοινωνία της τεχνολογίας της κάμερας μας και είμαστε ενθουσιασμένοι που βλέπουμε πώς οι δημιουργοί θα χρησιμοποιήσουν το Galaxy S21 Ultra 5G με νέους και ενδιαφέροντες τρόπους. Ελπίζουμε ότι το Exposure θα εμπνέει τους θεατές να δοκιμάσουν κάτι νέο με την κάμερα που έχουν στην τσέπη τους.

δήλωσε στο Hollywood Reporter η Janet Lee , VP μάρκετινγκ για κινητά στη Samsung

Φυσικά πρόκειται για μία ξεκάθαρη διαφημιστική κίνηση της Samsung και μένει να δούμε (μόνο;) ωραίες εικόνες από τους δημιουργούς – φωτογράφους που θα λάβουν μέρος, άλλωστε πως αλλιώς θα προωθηθεί το νέο smartphone.

O όρος branded entertainment δεν είναι κάτι νέο στον χώρο των Media και τον έχουμε δει και στην χώρα μας, καθώς οι εταιρείες προσπαθούν να διαφημίσουν πιο πολύ και πιο εστιασμένα τις συσκευές τους. Αυτού του είδους η διαφήμιση δεν γίνεται στο φόντο μίας εκπομπής όπως ίσως έχουμε συνηθίσει, με τους παρουσιαστές και συμμετέχοντες να χρησιμοποιούν συσκευές και προϊόντα, τοποθετημένα κατά την διάρκεια της, αλλά είναι πιο εμφανής τρόπος διαφήμισης.

Η Samsung θέλει να εστιάσει στις φωτογραφικές δυνατότητες του νέου Samsung S21 Ultra 5G και να πείσει για αυτές. Οπότε σίγουρα το συγκεκριμένο show δεν είναι ένας δείκτης της απόδοσης του νέου smartphone, αλλά θα έχει πολύ ενδιαφέρον για τους φωτογράφους, να δούμε πως θα παρουσιαστεί η συγκεκριμένη ιδέα.

Αναζητήστε όλα τα νέα προϊόντα στο κατάστημα
Ρεπέλλα Φωτογραφικά.

To pttlgr στηρίζεται για την λειτουργία του στους αναγνώστες του!
Μπορείς να βοηθήσεις με μία μικρή δωρεά!
Υποστηρίξτε το pttlgr ακόμα και με μόλις 1€ – χρειάζεται μόνο ένα λεπτό. Εάν μπορείτε, σκεφτείτε να μας υποστηρίξετε με ένα ποσό κάθε μήνα.
Σας ευχαριστούμε.

Στηρίξτε το pttlgr και την προσπάθεια μας για έγκυρη και άμεση ενημέρωση ακολουθώντας μας
σε InstagramYouTube και Facebook!

Ακολουθήστε το pttlgr στα Google News, εδώ!

Κάνε Εγγραφή / Subscribe στο κανάλι μας στο YouTube, αποκλειστικά για φωτογραφία και φωτογραφικό εξοπλισμό!

Πριν φύγετε δείτε

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Samsung Samsung S21 Ultra

Πηγή:

Hollywood Reporter
author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!