Σούπερ Διαγωνισμός! Κέρδισε την κάμερα 360 μοιρών, Ricoh Theta SC2, αξίας 300 ευρώ!


Σούπερ Διαγωνισμός! Κέρδισε την κάμερα 360 μοιρών, Ricoh Theta SC2, αξίας 300 ευρώ!

Σούπερ διαγωνισμός από το pttlgr και το egalaxy με δώρο την εντυπωσιακά μικρή και fan κάμερα εικόνων 360 μοιρών, Ricoh Theta SC2!

O διαγωνισμός είναι στο Instagram (μπες εδώ) και θα πρέπει να κάνεις:

  • follow στους λογαριασμούς μας @pttlgr, @vaios.vitos και @egalaxygr
  • ένα σχόλιο στο post του διαγωνισμού στο Instagram με Tag τρεις φίλους σου (μπορείς να κάνεις όσα σχόλια θέλεις)
  • Like στην σελίδα του pttlgr στο Facebook

Αν θέλεις κάνε και ένα share τον διαγωνισμό στα κοινωνικά σου δίκτυα και δείξε λίγο αγάπη παραπάνω!

Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί στις 17 Μαϊου  19 Μαϊου και ο νικητής θα ανακοινωθεί εκείνη την ημέρα στο Angle of View, την ζωντανή εκπομπή μας για την φωτογραφία σε YouTube, Facebook και Instagram.

Ricoh Theta SC2 Beige

Ricoh THETA SC2 Beige, είναι το νέο εισαγωγικό μοντέλο της σειράς με σφαιρικές κάμερες THETA, σχεδιασμένο για την καθημερινή ζωή για όσους απολαμβάνουν να απαθανατίζουν τον κόσμο γύρω τους σε 360 μοίρες και ανάλυση 4Κ. Η THETA SC2 είναι πολύ απλή στη χρήση και απευθύνεται σε όλους τους χρήστες. Επιπλέον, έχει πολύ μικρό μέγεθος ώστε να μπορείτε να την έχετε πάντα στην τσέπη σας και να την χρησιμοποιείτε σε κάθε ευκαιρία. Διαθέτει κουμπί αντίστροφης μέτρησης που χαρίζει ευελιξία για δημιουργία ομαδικών φωτογραφιών.

Η THETA SC2 παρέχει βελτιωμένη καταγραφή βίντεο, σε ανάλυση 4K και έξυπνες λειτουργίες βελτιστοποίησης εικόνας. Η λειτουργία Face Mode ανιχνεύει πρόσωπα που βρίσκονται σε περίεργες τοποθεσίες μέσα στο καρέ ή έχουν μεγάλη κλίση και τα κεντράρει. Επιπλέον, φωτίζει τα πρόσωπα εφαρμόζοντας αντιστάθμιση έκθεσης και μείωση θορύβου, ώστε η επιδερμίδα και τα πρόσωπα να φαίνονται πιο φωτεινά και όμορφα. Άλλες λειτουργίες όπως η Night View και η Underwater Mode, βοηθούν να τραβήξετε ακριβώς την φωτογραφία που θέλετε, στιγμιαία. Η κάμερα προσφέρει εύκολη κοινοποίηση εικόνων και βίντεο, απ’ ευθείας στα social media, μέσω εφαρμογής για iOS/Android.

Η THETA SC2 διαθέτει δύο υπερ- ευρυγώνιους φακούς, με έναν αισθητήρα 1/2.3″ CMOS πίσω από τον καθένα. Ό,τι και αν απαθανατίζετε, λαμβάνεται και από τους δύο φακούς ταυτόχρονα σε δυο φωτογραφίες. Η κάμερα εσωτερικά συρράφει τις φωτογραφίες, αυτόματα, σε πραγματικό χρόνο ώστε να πάρετε μια σφαιρική εικόνα 360 μοιρών. Μπορείτε να δείτε τις εικόνες στην εφαρμογή και να παρατηρήσετε όλες τις γωνίες που έχουν απαθανατιστεί απλά σέρνοντας το δάκτυλό σας πάνω στην κάθε εικόνα.

Βίντεο 4Κ

Η THETA SC2 καταγράφει βίντεο 360° 4K, με εσωτερική συρραφή, σε πραγματικό χρόνο. Η σταθεροποίηση εικόνας βοηθά στην παραγωγή ομαλών βίντεο ενώ η εσωτερική μνήμη 14GB επιτρέπει την αποθήκευση μικρών κλιπ 4Κ στα 30 fps, με διάρκεια μέχρι και 3 λεπτά.

Λειτουργία Night View

Αυτή η λειτουργία συνδυάζει την μείωση θορύβου με τη διόρθωση δυναμικού εύρους και την ανίχνευση προσώπων για την απαθανάτιση λήψεων χαμηλού θορύβου. (η λειτουργία προορίζεται για χρήση με τρίποδο)
Ελέγχει ανεξάρτητα την αυτόματη εκθεση (AE) και την αυτόματη ισορροπία λευκού(AWB) των δύο φακών, σε σκηνές με ακραίες διαφορές κοντραστ.

Λειτουργία Underwater

Σε αυτή τη λειτουργία, οι ρυθμίσεις για την ισορροπία λευκού είναι ειδικά σχεδιασμένες για υποβρύχιες λήψεις σε βάθος 5 μέχρι 10 μέτρα, ώστε να εξισορροπούνται τα χρώματα που απαθανατίζονται.

Χαρακτηριστικά:

  • Μπαταρία: Ενσωματωμένη Lithium-Ion
  • Φόρτιση: Μέσω USB
  • Θερμοκρασίες Λειτουργίας: 0 – 40°C
  • Υγρασία: 90%
  • Διαστάσεις: 13.1 x 4.5 x 2.3 cm
  • Βάρος: 104 g
  • Συνδεσιμότητα: Wi-fi

Αναζητήστε όλα τα νέα προϊόντα στο κατάστημα
Ρεπέλλα Φωτογραφικά.

To pttlgr στηρίζεται για την λειτουργία του στους αναγνώστες του!
Μπορείς να βοηθήσεις με μία μικρή δωρεά!
Υποστηρίξτε το pttlgr ακόμα και με μόλις 1€ – χρειάζεται μόνο ένα λεπτό. Εάν μπορείτε, σκεφτείτε να μας υποστηρίξετε με ένα ποσό κάθε μήνα.
Σας ευχαριστούμε.

Στηρίξτε το pttlgr και την προσπάθεια μας για έγκυρη και άμεση ενημέρωση ακολουθώντας μας
σε InstagramYouTube και Facebook!

Ακολουθήστε το pttlgr στα Google News, εδώ!

Κάνε Εγγραφή / Subscribe στο κανάλι μας στο YouTube, αποκλειστικά για φωτογραφία και φωτογραφικό εξοπλισμό!

Πριν φύγετε δείτε

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Giveaways Ricoh THETA SC2
author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Comments are closed here

Subscribe to our newsletter!