Moza Air 2S: Νέο gimbal με αυτονομία 20 ωρών και τιμή στα 499 δολάρια!


Moza Air 2S: Νέο gimbal με αυτονομία 20 ωρών και τιμή στα 499 δολάρια!

Η Gudsen παρουσίασε το νέο της επαγγελματικό gimbal Moza Air 2S, τον διάδοχο του Moza Air 2.

To Moza Air 2S έχει μια νέα μπαταρία που προσφέρει αυτονομία έως και 20 ώρες χρήσης, με γρήγορη φόρτιση μέσω USB-C, που πάει από το 0 στο 100% σε μόλις 2 ώρες, σε σύγκριση με τις 16 ώρες χρήσης και 5 ώρες φόρτισης του προκατόχου του. Ακόμα στην πλαϊνή ροδέλα του έχει ένα μοχλό που λειτουργεί όπως το καλάμι ψαρέματος και όπως λέει η εταιρεία έχει σχεδιαστεί έτσι για πιο ακριβή έλεγχο των ρυθμίσεων.

Το νέο gimbal μπορεί να σηκώσει κάμερες με μέχρι 4.2 κιλά και έχει τις ίδιες λειτουργίες με το προηγούμενο μοντέλο, όπως τις λειτουργίες inception, fpv, sport.

Φυσικά όπως συμβαίνει και με το πρώτο μοντέλο, συνδέεται με smartphone, μέσω Bluetooth, για ρύθμιση του και ορισμό των λειτουργιών του. Επιπλέον έχει και την λειτουργία Mimic Motion Control, με την οποία συνδέεις το smartphone και το χρησιμοποιείς για να μιμείται το gimbal τις κινήσεις που κάνεις με αυτό.

Δυστυχώς και το νέο μοντέλο δεν φαίνεται να έχει σχεδιασμό για να μικραίνει κατά την μεταφορά, ενώ με την μπαταρία ζυγίζει 1900 γραμμάρια, κάτι που το κάνει δύσκολο στην χρήση του.

Η τιμή του είναι στα 499 δολάρια και θα το βρείτε εδώ. Οι διαφορές του με το προηγούμενο μοντέλο δεν είναι πολλές οπότε μπορείτε να δείτε και το παλαιότερο μοντέλο.

Αναζητήστε όλα τα νέα προϊόντα στο κατάστημα
Ρεπέλλα Φωτογραφικά.

To pttlgr στηρίζεται για την λειτουργία του στους αναγνώστες του!
Μπορείς να βοηθήσεις με μία μικρή δωρεά!
Υποστηρίξτε το pttlgr ακόμα και με μόλις 1€ – χρειάζεται μόνο ένα λεπτό. Εάν μπορείτε, σκεφτείτε να μας υποστηρίξετε με ένα ποσό κάθε μήνα.
Σας ευχαριστούμε.

Στηρίξτε το pttlgr και την προσπάθεια μας για έγκυρη και άμεση ενημέρωση ακολουθώντας μας
σε InstagramYouTube και Facebook!

Ακολουθήστε το pttlgr στα Google News, εδώ!

Κάνε Εγγραφή / Subscribe στο κανάλι μας στο YouTube, αποκλειστικά για φωτογραφία και φωτογραφικό εξοπλισμό!

Πριν φύγετε δείτε

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Gudsen Moza Moza Moza Air 2S
author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!