ΣΕΚΑΦ: Επίσημη διαμαρτυρία στο Υπουργείο Ναυτιλίας για την Άδεια Χειριστών Ταχυπλόων!


ΣΕΚΑΦ: Επίσημη διαμαρτυρία στο Υπουργείο Ναυτιλίας για την Άδεια Χειριστών Ταχυπλόων!

Από ότι φαίνεται οι αλλαγές στην έκδοση για την Άδεια Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών βγάζει εκτός της διαδικασίας τους επαγγελματίες φωτογράφους.

Δελτίο Τύπου.

Ο Σύνδεσμος Εισαγωγέων – Αντιπροσώπων και Κατασκευαστών Φωτογραφικών Ειδών και Συστημάτων εικόνας προέβη σε υπόμνημα διαμαρτυρίας προς το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής σχετικά με την νέα διαδικασία έκδοσης Αδειών Χειριστή Ταχυπλόων Σκαφών αναφορικά με τον τρόπο διαχείρισης των φωτογραφιών του πολίτη.

Η νέα διαδικασία που ακολουθείται δίνει την δυνατότητα στον πολίτη να ανεβάζει στο σύστημα του υπουργείου οποιαδήποτε δική του φωτογραφία –  το σύστημα παρέχει επίσης δυνατότητα να την κροπάρει την φωτογραφία ο πολίτης – μια διαδικασία που δεν διασφαλίζει την ποιότητα και αξιοπιστία που παρέχουν οι φωτογραφίες που προέρχονται από επαγγελματίες φωτογράφους.

Ο Σύνδεσμος μας καλεί το Υπουργείο να επανεξετάσει το όλο θέμα και να προτείνει τουλάχιστον ευκρινώς στον πολίτη να απευθύνεται σε επαγγελματία φωτογράφο – φωτογραφικό κατάστημα για την σωστή λήψη της φωτογραφίας που θα χρειαστεί

Θεωρούμε ότι οι επαγγελματίες φωτογράφοι πρέπει – μπορούν και δικαιούνται να είναι μέρος της διαδικασίας αυτής – όπως αλώστε συνέβαινε τόσα χρόνια – προσφέροντας επαγγελματικές και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

Η διευκόλυνση του πολίτη και ο Covid-19 δεν πρέπει και δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογία ενάντια στην ποιότητα και τον επαγγελματισμό.

Από τον ΔΣ του συνδέσμου
Με ιδιαίτερη εκτίμησηΓια το ΔΣ του ΣΕΚΑΦ
Συνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών, Αντιπροσώπων
Φωτογραφικών ειδών και συστημάτων Εικόνας
Ακαδημίας 91-93 7ος Οροφος γραφείο 3 10677 Αθηνα

Αναζητήστε όλα τα νέα προϊόντα στο κατάστημα
Ρεπέλλα Φωτογραφικά.

To pttlgr στηρίζεται για την λειτουργία του στους αναγνώστες του!
Μπορείς να βοηθήσεις με μία μικρή δωρεά!
Υποστηρίξτε το pttlgr ακόμα και με μόλις 1€ – χρειάζεται μόνο ένα λεπτό. Εάν μπορείτε, σκεφτείτε να μας υποστηρίξετε με ένα ποσό κάθε μήνα.
Σας ευχαριστούμε.

Στηρίξτε το pttlgr και την προσπάθεια μας για έγκυρη και άμεση ενημέρωση ακολουθώντας μας
σε InstagramYouTube και Facebook!

Ακολουθήστε το pttlgr στα Google News, εδώ!

Κάνε Εγγραφή / Subscribe στο κανάλι μας στο YouTube, αποκλειστικά για φωτογραφία και φωτογραφικό εξοπλισμό!

Πριν φύγετε δείτε

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!