Samyang: Είναι επίσημο, θα ανακοινώσει τρεις νέους φακούς, ανάμεσα τους ο πρώτος για Fujifilm κάμερες με AF!


Samyang: Είναι επίσημο, θα ανακοινώσει τρεις νέους φακούς, ανάμεσα τους ο πρώτος για Fujifilm κάμερες με AF!

Έχουμε δει ότι η Samyang ετοιμάζεται να παρουσιάσει τον πρώτο της ζουμ φακό με σύστημα αυτόματης εστίασης για την Sony, αλλά το σημερινό post της στο Facebook αποκαλύπτει ότι θα δούμε ακόμα δύο νέους φακούς.

Ξέρουμε ήδη ότι ο πρώτος φακός για Sony με AF θα είναι o Samyang AF 24-70mm f/2.8 FE και θα ανακοινωθεί στις 19 Οκτωβρίου, δηλαδή αύριο.

Από την εικόνα που δημοσίευσε η Samyang ο φακός για Fujifilm φαίνεται ότι είναι ίδιος με τον Samyang 12mm f/2.0 που ήδη υπάρχει για Sony APS-C κάμερες με τιμή 399 δολάρια. Δηλαδή θα είναι στην ουσία ένας prime 18άρης με αυτόματη εστίαση. Ο νέος αυτός φακός αναμένεται να ανακοινωθεί στις 26 Οκτωβρίου.

Samyang 12mm f/2.0 AF για Sony

Ο τρίτος φακός φαίνεται ότι θα είναι ο πρώτος φακός με το νέο σύστημα αυτόματης εστίασης της εταιρείας, που στη ουσία αναφέρει στην εικόνα ότι ξαναγεννιέται, άρα αναμένουμε να δούμε τι σημαίνει αυτό. Αυτόν τον φακό αναμένουμε να τον δούμε να ανακοινώνεται επίσημα στις 4 Νοεμβρίου.

Στο πλαίσιο τον ανακοινώσεων αυτών η εταιρεία θα δώσει δώρο τρεις φακούς, μέσω κλήρωσης, ένα από κάθε μοντέλο. Μπορείτε να πάρετε μέρος στις κληρώσεις ακολουθώντας το παρακάτω post της εταιρείας στο Facebook.

Η Samyang Lens πραγματοποιεί 3 εκδηλώσεις Giveaway για να γιορτάσει το λανσάρισμα νέων φακών! Η εκδήλωση διαρκεί μία εβδομάδα από την ημερομηνία κυκλοφορίας κάθε νέου φακού. Ο τρόπος συμμετοχής έχει ως εξής! Βήμα 1 Γίνετε μέλος στη σελίδα Facebook “Samyang Lens Users – Global”
Βήμα 2 Προσκαλέστε ή επισημάνετε τους φίλους σας στην 1η σας ανάρτηση

Ο νικητής θα ανακοινωθεί στην παγκόσμια σελίδα των χρηστών της Samyang εντός μιας εβδομάδας μετά το τέλος της περιόδου εκδήλωσης. Π

εριμένουμε το ενδιαφέρον και τη συμμετοχή σας!

SAMYANG LENS USERS GLOBAL: https://www.facebook.com/groups/739779983343357/
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων ενδέχεται να αλλάξει στο μέλλον ανάλογα με την κατάσταση.

Αναζητήστε όλα τα νέα προϊόντα στο κατάστημα
Ρεπέλλα Φωτογραφικά.

To pttlgr στηρίζεται για την λειτουργία του στους αναγνώστες του!
Μπορείς να βοηθήσεις με μία μικρή δωρεά!
Υποστηρίξτε το pttlgr ακόμα και με μόλις 1€ – χρειάζεται μόνο ένα λεπτό. Εάν μπορείτε, σκεφτείτε να μας υποστηρίξετε με ένα ποσό κάθε μήνα.
Σας ευχαριστούμε.

Στηρίξτε το pttlgr και την προσπάθεια μας για έγκυρη και άμεση ενημέρωση ακολουθώντας μας
σε InstagramYouTube και Facebook!

Ακολουθήστε το pttlgr στα Google News, εδώ!

Κάνε Εγγραφή / Subscribe στο κανάλι μας στο YouTube, αποκλειστικά για φωτογραφία και φωτογραφικό εξοπλισμό!

Πριν φύγετε δείτε

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Lenses Samyang Samyang Lenses
author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!