Η oppo έφτιαξε smartphone με αυτοαναπτυσσόμενη κάμερα!

Η oppo συνεχίζει να καινοτομεί στις κάμερες των smartphone καθώς κυκλοφόρησε ένα σύντομο βίντεο στο οποίο δείχνει έναν νέο τύπο κάμερας.

Η “αυτοαναπτυσσόμενη κάμερα” της εταιρείας φαίνεται να εκτείνεται από το σώμα του τηλεφώνου όταν ο χρήστης αποφασίσει να κάνει κάποια λήψη. Το βίντεο υποδηλώνει ότι ο μηχανισμός είναι αδιάβροχος και η κάμερα ανασύρεται αυτόματα εάν πέσει το τηλέφωνο.

Τα περισσότερα αναδυόμενα είναι ενοχλητικά…
Όχι όμως η δική μαςαυτόαναδιπλούμενη κάμερα!
Εξερευνήστε περισσότερα στο INNO WORLD στις 14/12.

Οι ενδείξεις στη μονάδα της κάμερας δείχνουν ότι ο αισθητήρας είναι 1/1,56 ίντσες και ο φακός είναι ισοδύναμος με 50 mm με διάφραγμα f/2,4, που σημαίνει ότι μάλλον προσφέρει περίπου 2x ζουμ!

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε ποιο θα είναι το όφελος αυτού του σχεδιασμού για την απόδοση της κάμερας αλλά λογικά θα μπορεί να δώσει κάτι παραπάνω.

Φυσικά μέχρι να δούμε την εμπορική χρήση της συγκεκριμένης κάμερας μπορεί να περάσει χρόνος αλλά το καλό είναι ότι η oppo συνεχίζει να ψάχνει τρόπους βελτίωσης της λήψης εικόνων με smartphone κάτι που οδηγεί προς τα εκεί και τον ανταγωνισμό.


Απέκτησε το Luminar με έκπτωση, με τον κωδικό pttl20,
κάνε κλικ στην εικόνα

Luminar - Λογισμικό Επεξεργασίας φωτογραφιών

Αναζητήστε όλα τα νέα προϊόντα στο κατάστημα
Ρεπέλλα Φωτογραφικά.

pttlgr team

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!