Φοβερές οι εικόνες των νικητών του διαγωνισμού υποβρύχιας φωτογραφίας Ocean Art Underwater Photo Contest 2021!


Φοβερές οι εικόνες των νικητών του διαγωνισμού υποβρύχιας φωτογραφίας Ocean Art Underwater Photo Contest 2021!

Παρουσιάστηκαν οι μεγάλοι νικητές του υποβρύχιου διαγωνισμού φωτογραφίας Ocean Art Underwater Photo Contest για το 2021.

Τον διαγωνισμό διοργανώνει ο Underwater Photography Guide και τα έπαθλα φτάνουν σε αξία τα 35.000 δολάρια, με χορηγούς διάφορες εταιρείες. Φέτος συμμετείχαν φωτογράφοι από 81 χώρες από όλο τον κόσμο.

Νικητής στον φετινό διαγωνισμό είναι ο Luc Rooman με την εικόνα Snoeken (λούτσος). Η εικόνα επιλέχθηκε επίσης ως η καλύτερη της κατηγορίας Marine Life Behavior (Συμπεριφορά Θαλάσσιας Ζωής).

Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια μιας νυχτερινής κατάδυσης τον Οκτώβριο στην τοποθεσία κατάδυσης, Domein Muisbroek, κοντά στην Αμβέρσα, στο Βέλγιο. Προς έκπληξή μου, συνάντησα αυτούς τους μαχητικούς λούτσους. Είχα την τύχη να φωτογραφίσω μια ολόκληρη σειρά από φωτογραφίες αυτών των 2 λούτσων.

Για την λήψη της ο Luc χρησιμοποίησε Nikon D810, Nikon 60mm, Hugyfot housing, Subtonic Strobes με ρυθμίσεις 1/125δευ, F14, ISO 200.

Ας δούμε τους υπόλοιπους νικητές ανά κατηγορία στην επόμενη σελίδα!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!