Instagram: Αφαίρεσε τις εφαρμογές Boomerang και Hyperlapse


Instagram: Αφαίρεσε τις εφαρμογές Boomerang και Hyperlapse

Το Instagram απέσυρε τις εφαρμογές Boomerang και Hyperlapse και από το App Store άλλα και από το Play Store.

Η εφαρμογή Hyperlapse κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2014 και η εφαρμογή Boomerang κυκλοφόρησε τον επόμενο χρόνο, το 2015. Την εφαρμογή του Boomerang μπορούσες να τη βρεις μέσω απευθείας συνδέσμου στις Android συσκευές, αλλά πλέον δεν εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης. Οι εφαρμογές αφαιρέθηκαν αθόρυβα από το App Store και το Play Store, χωρίς καμία επίσημη ειδοποίηση. Η Meta αναφέρει ότι αφαίρεσε τις εφαρμογές για να εστιάσει την ανάπτυξή της στην κύρια εφαρμογή.

Σύμφωνα με δεδομένα που δόθηκαν στο TechCrunch, η εφαρμογή Hyperlapse και η εφαρμογή Boomerang απουσιάζουν από τα κατάστημα εφαρμογών από τη 1η Μαρτίου. Τα ίδια δεδομένα έδειξαν ότι το Boomerang είχε 301 εκατομμύρια λήψεις παγκοσμίως σε σύγκριση με τις 23 εκατομμύρια του Hyperlapse.

Οι εφαρμογές αυτές είχαν δημιουργηθεί ως αυτόνομες σε μια εποχή που το Facebook και το Instagram προσπαθούσαν να προσθέσουν πολλές δυνατότητες στις κύριες εφαρμογές τους. Το Instagram πάντως συνεχίζει να προσθέτει νέες δυνατότητες και τακτικά, με σκοπό να κρατήσει την προσοχή των χρηστών για την εφαρμογή και προκειμένου να αποτρέψει τις εφαρμογές όπως το Snapchat και το TikTok να κερδίσουν νέους χρήστες.

Πέρυσι, το Instagram έκλεισε το Threads, μια αυτόνομη εφαρμογή που σχεδιάστηκε για να επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται φωτογραφίες, βίντεο, μηνύματα και ιστορίες με στενούς φίλους τους στι Instagram. Πάντως, μόνο μια από τις εφαρμογές του Instagram φαίνεται να μην επηρεάζεται, η Layout, τουλάχιστον προς το παρόν.

Επίσης, η Meta ανακοίνωσε οτι θα αφαιρέσει και το IGTV του Instagram.

Αναζητήστε όλα τα νέα προϊόντα στο κατάστημα
Ρεπέλλα Φωτογραφικά.

To pttlgr στηρίζεται για την λειτουργία του στους αναγνώστες του!
Μπορείς να βοηθήσεις με μία μικρή δωρεά!
Υποστηρίξτε το pttlgr ακόμα και με μόλις 1€ – χρειάζεται μόνο ένα λεπτό. Εάν μπορείτε, σκεφτείτε να μας υποστηρίξετε με ένα ποσό κάθε μήνα.
Σας ευχαριστούμε.

Στηρίξτε το pttlgr και την προσπάθεια μας για έγκυρη και άμεση ενημέρωση ακολουθώντας μας
σε InstagramYouTube και Facebook!

Ακολουθήστε το pttlgr στα Google News, εδώ!

Κάνε Εγγραφή / Subscribe στο κανάλι μας στο YouTube, αποκλειστικά για φωτογραφία και φωτογραφικό εξοπλισμό!

Πριν φύγετε δείτε

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

App Store IGTV Instagram Meta

Πηγή:

PetaPixel
author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!