“The End” για την μεγαλύτερη ετήσια έκθεση φωτογραφικών προϊόντων της Μ. Βρετανίας

focusH μεγαλύτερη ετήσια έκθεση φωτογραφικών προϊόντων της Μ. Βρετανίας, Focus on Imaging, δεν θα ξανά πραγματοποιηθεί.  Σύμφωνα με τον διοργανωτή, την εταιρεία Mary Walker Exhibitions, η έκθεση που συγκέντρωνε χιλιάδες κόσμου κάθε χρόνο (35,000 το 2013), δεν θα πωληθεί σε άλλη εταιρεία, απλά θα πάψει να γίνεται. Σε αυτό ίσως φταίει ότι μεγάλες φωτογραφικές εταιρείες απουσίαζαν από την τελευταία έκθεση (κάτι που παρατηρήθηκε και στη δική μας Photovision).

Αυτό που άμεσα βγαίνει σαν συμπέρασμα είναι ότι οι φωτογραφικές εταιρείες σταματούν σιγά σιγά να υποστηρίζουν μεγάλες εκθέσεις και προτιμούν να διαθέτουν τους πόρους τους σε πιο άμεσες και μοντέρνες ενέργειες μάρκετινγκ, όπως είναι η ισχυροποίηση της παρουσίας τους στο χώρο του διαδικτύου (δημιουργία facebook page).

 

Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος, επαγγελματίας δημιουργός εικόνων με έντονη εστίαση στη δημιουργία φιλμ διατήρησης, τη φωτογραφία και τη βιντεοσκόπηση και τον αντίκτυπό τους στην Ελλάδα. Βάση του είναι η πόλη της Θεσσαλονίκης και πάθος του είναι η αποτύπωση της ομορφιάς της φύσης, της άγριας ζωής και των τοπίων. Είναι ο δημιουργός του pttl.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!