Η τεχνητή νοημοσύνη ξαναχτυπά, με το Retouch4Me, ένα πρόγραμμα AI που ρετουσάρει έξυπνα τις φωτογραφίες σας στη στιγμή!


Η τεχνητή νοημοσύνη ξαναχτυπά, με το Retouch4Me, ένα πρόγραμμα AI που ρετουσάρει έξυπνα τις φωτογραφίες σας στη στιγμή!

Το Retouch4Me είναι ένα λογισμικό τεχνητής νοημοσύνης, σχεδιασμένο για να ρετουσάρει κυρίως φωτογραφίες πορτραίτου.

Όπως έχουμε αναφέρει ξανά, η τεχνητή νοημοσύνη έχει διεισδύσει στον τομέα της φωτογραφίας, ειδικά στη δημιουργία και επεξεργασία εικόνων, και αναπτύσσεται με γρήγορους ρυθμούς. Το Retouch4Me είναι το πιο πρόσφατο λογισμικό που χρησιμοποιεί τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης για να σας βοηθήσει με το ρετούς των εικόνων σας. Διαφημίζεται πρωτίστως ως εξαιρετικό για φωτογραφίες πορτρέτων και γάμου, αλλά θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και για άλλα είδη φωτογραφίας.

Το Retouch4Me είναι στην πραγματικότητα μια σουίτα που αποτελείται από 9 διαφορετικά προγράμματα (plugins). Κάθε plugin λειτουργεί ως αυτόνομο από μόνο του, ανάλογα με το τι χρειάζεστε στην επεξεργασία εικόνας. Μπορούν να κάνουν αρκετές διορθώσεις και παρεμβάσεις όπως: διορθώσεις στο δέρμα όσο αφορά την υφή και τις ατέλειες, dodge and burn, επεξεργασία και βελτιώσεις στα μάτια, καθαρισμό του φόντου, και επεξεργασία στο χρώμα των δοντιών (Αφαιρεί έξυπνα την κίτρινη απόχρωση ανάλογα με τη φωτογραφία, κάνοντας τα πιο άσπρα με φυσικό τρόπο). Οι δημιουργοί του Retouch4Me αναφέρουν:

Το μοναδικό αυτό εκπαιδευμένο πρόγραμμα, μπορεί να αναγνωρίσει μέρη σώματος και προσώπου, ρούχα και φόντο, ή να βρει ελαττώματα και να τα διορθώσει. Τα plugins μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να εξομαλύνουν απαλά και με φυσικό τρόπο τις προβληματικές περιοχές, τις κηλίδες και τις ανομοιομορφίες του δέρματος, καθώς και να αφαιρέσουν τις γυαλάδες, τις σκιές και τις βρωμιές από τις φωτογραφίες.

Το πρόγραμμα αυτό όμως, μπορεί να επεξεργαστεί και χιλιάδες εικόνες από μόνο του χωρίς να χρειάζεται να το παρακολουθείτε. Αυτό είναι ιδανικό για φωτογραφίες προϊόντων που χρειάζεται μαζική επεξεργασία πολλών φωτογραφιών. Πάντως, τα παραδείγματα που είδατε και παραπάνω, δείχνουν μια επεξεργασία με ώριμο τρόπο, δηλαδή χωρίς υπερβολές, με πινελιές και παρεμβάσεις ήπιες, όπου ακριβώς χρειάζεται, όπως δηλαδή κάνει και ένας φωτογράφος. Δείτε το Retouch4Me στην ιστοσελίδα του, όπου είναι και διαθέσιμες όλες οι επιλογές πακέτων για αγορά, με την τιμή να ξεκινά από 124 δολάρια. Περισσότερα εδώ.

Αναζητήστε όλα τα νέα προϊόντα στο κατάστημα
Ρεπέλλα Φωτογραφικά.

To pttlgr στηρίζεται για την λειτουργία του στους αναγνώστες του!
Μπορείς να βοηθήσεις με μία μικρή δωρεά!
Υποστηρίξτε το pttlgr ακόμα και με μόλις 1€ – χρειάζεται μόνο ένα λεπτό. Εάν μπορείτε, σκεφτείτε να μας υποστηρίξετε με ένα ποσό κάθε μήνα.
Σας ευχαριστούμε.

Στηρίξτε το pttlgr και την προσπάθεια μας για έγκυρη και άμεση ενημέρωση ακολουθώντας μας
σε InstagramYouTube και Facebook!

Ακολουθήστε το pttlgr στα Google News, εδώ!

Κάνε Εγγραφή / Subscribe στο κανάλι μας στο YouTube, αποκλειστικά για φωτογραφία και φωτογραφικό εξοπλισμό!

Πριν φύγετε δείτε

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Diyphotography
author
Γιώργος Σπανουδάκης

Είμαι ο Σπανουδάκης Γιώργος, φωτογράφος με έδρα την Αθήνα και έχω σπουδάσει μουσική και φωτογραφία (κάτοχος Bachelor of Arts). Ασχολούμαι επίσης με επεξεργασία φωτογραφιών και βίντεο. Εξειδικεύομαι σε φωτογραφίσεις κάθε είδους καλλιτεχνικών εκδηλώσεων και πορτρέτων. Όταν έχω χρόνο ασχολούμαι επίσης με αστροφωτογραφία, φωτογραφία τοπίου και λατρεύω να εκφράζομαι δημιουργώντας δικά μου φωτογραφικά concept.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!