Το φιλμ δεν πέθανε: Η Leica ετοιμαζεται να ανακοινώσει νέα φιλμάτη κάμερα!

Με το hashtag #filmisnotdead η Leica έστειλε ένα newsletter προετοιμάζοντας μας για την επόμενη κάμερα της.

Φαίνεται λοιπόν ότι είμαστε πολύ κοντά στην ανακοίνωση της νέας κάμερας της Leica που δέχεται φιλμ, κάτι το οποίο φημολογείται εδώ και καιρό.

Οι φήμες λένε ότι η νέα κάμερα θα είναι μια φθηνότερη (;) rangefinder φωτογραφική μηχανή φιλμ της Leica M.

H Leica έφτιαξε τον θρύλο της με το φιλμ και φαίνεται ότι δεν ξεχνάει, ενώ αναμένουμε να πουλάει την νέα φιλμάτη κάμερα σε μία υψηλή τιμή που θα είναι αποτρεπτική για τους περισσότερους. Επειδή όμως είναι Leica το σίγουρο είναι ότι θα βρει ανταπόκριση.


Απέκτησε το Luminar με έκπτωση, με τον κωδικό pttl20,
κάνε κλικ στην εικόνα

Luminar - Λογισμικό Επεξεργασίας φωτογραφιών

Αναζητήστε όλα τα νέα προϊόντα στο κατάστημα
Ρεπέλλα Φωτογραφικά.



pttlgr team

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

1 Comment
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Βασίλης
Βασίλης
3 χρόνια πριν

Ένα (πολύ) ακριβό παιχνίδι.
Με ή χωρίς εισαγωγικά. Σίγουρα θάναι ποιοτική, σίγουρα θάναι ακριβή και αυθεντική και σίγουρα θα βρει το κοινό της.
Και σίγουρα για προσωπική ευχαρίστηση, η υποθέτω, συντριπτική πλειοψηφία των (πλουσίων) αγοραστών της.
Άραγε, όταν κάποιος φίλος ή οποιοσδήποτε άλλος τους ζητήσει από περιέργεια έστω, να δει κάποια λήψη, ο κάτοχός της τι θα κάνει; Θα ψηφιοποιήσει κάποιο καρέ ή θα εκτυπώσει ένα Α4 και θα του το πάει να το δει;
Ρητορικό το ερώτημα, μιας και ο κάτοχός της προφανώς δεν θα ενδιαφέρεται για τέτοιες ασήμαντες λεπτομέρειες.
Το ένα χέρι νίβει τ’ άλλο και τα δύο το πρόσωπο.
Όσο ικανοποιημένος θάναι ο αγοραστής, άλλο τόσο κι η Leica για τη συντήρηση του (vintage) μύθου της.
Άραγε, αν μπορούσε να βγάλει μια Ζ 9 ή μια α1, θα τις παρουσίαζε ή θα επέμενε στο ρετρό για τους νοσταλγούς;

Και μια ερώτηση επειδή σ’ αυτά τα μεγέθη δεν δύναμαι να φτάσω:
Σ’ ότι αφορά την ποιότητα κατασκευής και μόνον,
πόσο καλύτερη είναι (ή όχι, δεν ξέρω), μια Leica από τις δύο παραπάνω πχ. κάμερες;
Δεν έχω διαβάσει κάτι σχετικό κάπου.

Back to top button
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!