Η DJI παρουσίασε το DJI Mavic 3 Classic, ένα πιο οικονομικό premium drone!


Η DJI παρουσίασε το DJI Mavic 3 Classic, ένα πιο οικονομικό premium drone!

Η DJI παρουσίασε το νέο της drone στην σειρά DJI Mavic 3, το DJI Mavic 3 Classic.

Το Mavic 3 Classic διαθέτει τον ίδιο σχεδιασμό με τα άλλα Mavic 3, σύστημα μετάδοσης O3+, μονή κάμερα και χρόνο πτήσης 46 λεπτών. Αυτό που λείπει είναι ο τηλεφακός που μπορεί να ζουμάρει έως και 28Χ ψηφιακά. Το Mavic 3 Classic διαθέτει κάμερα αισθητήρα Four Thirds, ανάλυσης 20 megapixel με χρωματικό προφίλ Hasselblad. Ο φακός 24 mm έχει 84º FOV με μεταβλητό διάφραγμα F2.8-11 που μπορεί να καταγράψει 12,8 στοπ δυναμικού εύρους. Καταγράφει βίντεο έως 5,1K/50p και 4K/60p σε H.264 ή H.265 και D-Log 10 bit αλλά και slow motion βίντεο σε 4K/120p και 1080p/200p.

Το νέο drone είναι συμβατό με τις μπαταρίες που χρησιμοποιούν τα Mavic 3, απλό και Cine, ενώ το σύστημα μετάδοσης O3+ της DJI μπορεί να μεταδώσει βίντεο 1080p/60p σε εμβέλεια έως και 15 χιλιομέτρων.

Φυσικά έχουμε αισθητήρες αποφυγής εμποδίων σε όλες τις πλευρές του drone αλλά και το ActiveTrack 5.0, για παρακολούθηση θεμάτων όπως αυτοκίνητα και άτομα. Ακόμα έχουμε τα MasterShots, τα οποία προσφέρουν μια ποικιλία αυτοματοποιημένων λειτουργιών πτήσης και τα QuickShots, τα οποία επιτρέπουν στους χρήστες να καταγράφουν με κινήσεις του drone όπως οι Rocket, Orbit και Dronie, με το πάτημα ενός κουμπιού.

Η DJI παρουσίασε μια νέα δυνατότητα που ονομάζεται «Cruise Control», η οποία όπως υποδηλώνει το όνομα, κάνει το drone να πετάει σταθερά με προκαθορισμένη ταχύτητα, ώστε οι απομακρυσμένοι πιλότοι να μπορούν να επικεντρωθούν στη λήψη εικόνων.

Η DJI αναμένεται να καταστήσει το Mavic 3 Classic συμβατό με τους κανόνες Remote ID της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Αεροπορίας, όπως έχει ήδη κάνει για την έκδοση Cine. Στην Ευρώπη, η σειρά Mavic 3 έλαβε το πρώτο πιστοποιητικό C1 σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό Drone. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να λειτουργούν σε μια Ανοικτή Κατηγορία A1 χωρίς να χρειάζεται να περάσουν ειδική εξέταση.

Το DJI Mavic 3 Classic μπορεί να λειτουργήσει με τα τηλεχειριστήρια RC-N1, DJI RC και RC Pro. Μόνο του, χωρίς το τηλεχειριστήριο, έχει τιμή στα 1.539 ευρώ. Το κιτ με το τηλεχειριστήριο RC-N1 έχει τιμή 1.639 ευρώ, ενώ η επιλογή με το χειριστήριο DJI RC είναι στην τιμή των 1.789 ευρώ. Το κιτ Fly More, το οποίο περιλαμβάνει δύο μπαταρίες Intelligent Flight, έναν φορτιστή αυτοκινήτου, 3 ζεύγη προπέλες και μια τσάντα μεταφοράς, μπορεί να αγοραστεί με 619 ευρώ. Θα το βρείτε εδώ.

Αναζητήστε όλα τα νέα προϊόντα στο κατάστημα
Ρεπέλλα Φωτογραφικά.

To pttlgr στηρίζεται για την λειτουργία του στους αναγνώστες του!
Μπορείς να βοηθήσεις με μία μικρή δωρεά!
Υποστηρίξτε το pttlgr ακόμα και με μόλις 1€ – χρειάζεται μόνο ένα λεπτό. Εάν μπορείτε, σκεφτείτε να μας υποστηρίξετε με ένα ποσό κάθε μήνα.
Σας ευχαριστούμε.

Στηρίξτε το pttlgr και την προσπάθεια μας για έγκυρη και άμεση ενημέρωση ακολουθώντας μας
σε InstagramYouTube και Facebook!

Ακολουθήστε το pttlgr στα Google News, εδώ!

Κάνε Εγγραφή / Subscribe στο κανάλι μας στο YouTube, αποκλειστικά για φωτογραφία και φωτογραφικό εξοπλισμό!

Πριν φύγετε δείτε

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!