Amazon Photos App: Επανασχεδιασμός της εφαρμογής για ευκολότερη χρήση σε Android


Amazon Photos App: Επανασχεδιασμός της εφαρμογής για ευκολότερη χρήση σε Android

Το Amazon Photos επανασχεδίασε την εφαρμογή του στην έκδοση Android, για ευκολότερη πλοήγηση και κοινή χρήση φωτογραφιών και βίντεο.

Πιο ειδικά, η Amazon παρουσίασε ένα πλήρως ανασχεδιασμένο Photos app για iOS τον Νοέμβριο του 2021 και σχεδόν ακριβώς ένα χρόνο αργότερα, η κάνει το ίδιο με το Photos app για Android.

Ο επανασχεδιασμός δίνει έμφαση στην ευκολία της ανακάλυψης, με μια μπάρα στο κάτω μέρος που προσφέρει γρήγορη πρόσβαση στην αναζήτηση και τα φίλτρα. Κάνοντας σάρωση προς τα πάνω, μέσα στη γκαλερί Amazon Photos, σε μια συσκευή θα ανοίξει ένας νέος πίνακας ελέγχου, όπου οι χρήστες μπορούν να βρουν λειτουργίες που τους επιτρέπουν να φιλτράρουν τις φωτογραφίες τους ανά αντικείμενο, τόπο ή έτος.

Στο πάνω μέρος της εφαρμογής, υπάρχουν δύο κουμπιά που δίνουν στους χρήστες πρόσβαση σε στοιχεία μενού στο Amazon Photos.

Οι χρήστες της εφαρμογής, μπορούν να έχουν πρόσβαση στις ρυθμίσεις, μέσω ενός κουμπιού που φέρει το λογότυπο Amazon Smile, στην επάνω αριστερά πλευρά της εφαρμογής.

Παράλληλα, με αυτό το κουμπί μπορούν να ενεργοποιήσουν και να απενεργοποιήσουν την αυτόματη αποθήκευση, να αποκτήσουν πρόσβαση στις ρυθμίσεις ειδοποιήσεων και αναγνώρισης εικόνων και να επανεξετάσουν πόσο αποθηκευτικό χώρο έχουν χρησιμοποιήσει.

Ακόμα, υπάρχει το μενού εκτύπωσης, επιτρέποντας στους χρήστες να δημιουργούν εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας μέσα από την εφαρμογή.

Στο επάνω δεξί μέρος της εφαρμογής, ένα κουμπί επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται ιδιωτικά εικόνες με φίλους και συγγενείς.

Οι συνδρομητές του Amazon Prime έχουν πρόσβαση σε δωρεάν και απεριόριστη αποθήκευση φωτογραφιών πλήρους ανάλυσης και 5 GB αποθήκευσης βίντεο στο Amazon Photos, τα οποία μπορούν εύκολα να προβάλλονται σε συσκευές όπως το Echo Show και το Fire TV.

Για επιπλέον αποθηκευτικό χώρο βίντεο, οι χρήστες θα πρέπει να εγγραφούν σε προγράμματα διαφορετικού κόστους, ξεκινώντας από 100GB επιπλέον αποθηκευτικού χώρου.

Η ενημέρωση Amazon Photos θα αρχίσει να κυκλοφορεί σε συσκευές Android την Τρίτη. Ωστόσο, μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να γίνει διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες.

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή εδώ.

Αναζητήστε όλα τα νέα προϊόντα στο κατάστημα
Ρεπέλλα Φωτογραφικά.

To pttlgr στηρίζεται για την λειτουργία του στους αναγνώστες του!
Μπορείς να βοηθήσεις με μία μικρή δωρεά!
Υποστηρίξτε το pttlgr ακόμα και με μόλις 1€ – χρειάζεται μόνο ένα λεπτό. Εάν μπορείτε, σκεφτείτε να μας υποστηρίξετε με ένα ποσό κάθε μήνα.
Σας ευχαριστούμε.

Στηρίξτε το pttlgr και την προσπάθεια μας για έγκυρη και άμεση ενημέρωση ακολουθώντας μας
σε InstagramYouTube και Facebook!

Ακολουθήστε το pttlgr στα Google News, εδώ!

Κάνε Εγγραφή / Subscribe στο κανάλι μας στο YouTube, αποκλειστικά για φωτογραφία και φωτογραφικό εξοπλισμό!

Πριν φύγετε δείτε

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

amazon Apps Photo Apps

Πηγή:

PetaPixel

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!