Η φωτογράφιση Ρονάλντο και Μέσι για την Louis Vuitton έγινε από την Annie με Fujifilm GFX!


Η φωτογράφιση Ρονάλντο και Μέσι για την Louis Vuitton έγινε από την Annie με Fujifilm GFX!

Ρονάλντο και Μέσι συμμετείχαν στην τελευταία καμπάνια της Louis Vuitton με αφορμή την σημερινή έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου του Κατάρ.

https://twitter.com/lnstantFoot/status/1594282292410654722

Οι δύο σούπερ σταρ της Πορτογαλίας και Αργεντινής, αντίστοιχα, φωτογραφήθηκαν από τη σπουδαία Annie Leibovitz, η οποία κρατούσε στα χέρια της μία mirrorless μεσαίου φορμά και συγκεκριμένα την Fujifilm GFX 100S.

Από ότι φαίνεται οι δύο ποδοσφαιριστές δεν συναντήθηκαν κατά την φωτογράφιση αλλά πόζαραν σε διαφορετικές στιγμές και διαφορετικά στούντιο, με τον Μέσι να βρίσκεται στον φυσικό χώρο που επιλέχτηκε για να βγει η τελική εικόνα με φόντο ένα πολύ ωραίο τοίχο με ταπετσαρία, και τον Ρονάλντο να ποζάρει μπροστά σε ένα γκρι τοίχο και προφανώς να προστίθεται στην τελική εικόνα ψηφιακά.

Επιπλέον σύμφωνα με όσους έψαξαν το concept της παρτίδας σκάκι, τα πιόνια έχουν τοποθετηθεί ώστε να παραπέμπουν σε μία από τις πιο θρυλικές παρτίδες σκάκι όλων των εποχών, αυτή του Μάγκνους Κάρλσεν με τον Χικάρου Νακαμούρα, το 2017, η οποία έληξε ισοπαλία.

Αναζητήστε όλα τα νέα προϊόντα στο κατάστημα
Ρεπέλλα Φωτογραφικά.

To pttlgr στηρίζεται για την λειτουργία του στους αναγνώστες του!
Μπορείς να βοηθήσεις με μία μικρή δωρεά!
Υποστηρίξτε το pttlgr ακόμα και με μόλις 1€ – χρειάζεται μόνο ένα λεπτό. Εάν μπορείτε, σκεφτείτε να μας υποστηρίξετε με ένα ποσό κάθε μήνα.
Σας ευχαριστούμε.

Στηρίξτε το pttlgr και την προσπάθεια μας για έγκυρη και άμεση ενημέρωση ακολουθώντας μας
σε InstagramYouTube και Facebook!

Ακολουθήστε το pttlgr στα Google News, εδώ!

Κάνε Εγγραφή / Subscribe στο κανάλι μας στο YouTube, αποκλειστικά για φωτογραφία και φωτογραφικό εξοπλισμό!

Πριν φύγετε δείτε

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!