Εταιρεία χάνει 100.000 δολάρια εξαιτίας “αδέσποτων” drone που έπεσαν


Εταιρεία χάνει 100.000 δολάρια εξαιτίας “αδέσποτων” drone που έπεσαν

Ποιος είναι ο χειρότερος εφιάλτης κάθε χειριστή-πιλότου drone; Μα και βέβαια το να χάσει τον έλεγχο του drone και η επερχόμενη πτώση του.

Η εταιρεία Drone Light Show είχε παρόμοια ατυχία πρόσφατα, όταν όχι μόνο ένα από τα drone της, αλλά περίπου 50 από αυτά, αντιμετώπισαν δυσκολίες κατά τη διάρκεια ενός show της στο Περθ της Αυστραλίας. Και, φυσικά, αυτά τα αδέσποτα drones αποφάσισαν να πέσουν στο νερό, κοστίζοντας τελικά στην εταιρεία περίπου 100.000 δολάρια Αυστραλίας (66.000 δολάρια ΗΠΑ).

Ο διευθύνων σύμβουλος του Drone Sky Show, Τζόσουα Βαν Ρος, δήλωσε ότι περίπου 50 από τα 500 drones είχαν κάποιο πρόβλημα που τα οδήγησε σε συντριβή. Κάθε drone κοστίζει περίπου 1320 δολάρια, γεγονός που καθιστά αυτή τη δυσλειτουργία πολύ δαπανηρή.

Εάν υπάρχει κάποια παρεμβολή του ανέμου, τα drones χτυπούν το ένα το άλλο, αυτό συμβαίνει, οι έλικες σπάνε, υπάρχουν πράγματα που πάνε στραβά.

Δύο έως τρία drone [που πέφτουν], είναι στην πραγματικότητα φυσιολογικό…η χθεσινή νύχτα δεν ήταν όμως.

δήλωσε ο Van Ross στο τοπικό ειδησεογραφικό πρακτορείο WA Today.

Προφανώς, διερευνάται επίσης η παρεμβολή του GPS ως πιθανή αιτία των πτώσεων αυτών.

Οι δύτες έχουν αναπτυχθεί για να ανασύρουν τα drones από τα ποτάμια και όχι μόνο, ωστόσο είναι απίθανο να λειτουργήσουν ξανά.

Ευτυχώς, κανείς δεν τραυματίστηκε από το περιστατικό, καθώς η επίδειξη έγινε πάνω από το ποτάμι και όχι πάνω από κάποια πολυσύχναστη περιοχή.

Αναζητήστε όλα τα νέα προϊόντα στο κατάστημα
Ρεπέλλα Φωτογραφικά.

To pttlgr στηρίζεται για την λειτουργία του στους αναγνώστες του!
Μπορείς να βοηθήσεις με μία μικρή δωρεά!
Υποστηρίξτε το pttlgr ακόμα και με μόλις 1€ – χρειάζεται μόνο ένα λεπτό. Εάν μπορείτε, σκεφτείτε να μας υποστηρίξετε με ένα ποσό κάθε μήνα.
Σας ευχαριστούμε.

Στηρίξτε το pttlgr και την προσπάθεια μας για έγκυρη και άμεση ενημέρωση ακολουθώντας μας
σε InstagramYouTube και Facebook!

Ακολουθήστε το pttlgr στα Google News, εδώ!

Κάνε Εγγραφή / Subscribe στο κανάλι μας στο YouTube, αποκλειστικά για φωτογραφία και φωτογραφικό εξοπλισμό!

Πριν φύγετε δείτε

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

drones

Πηγή:

DIYPhotography

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!