BlowerBaby Mini: Ήρθε για να το έχεις πάντα μαζί σου!


BlowerBaby Mini: Ήρθε για να το έχεις πάντα μαζί σου!

Η Nitecore ανακοίνωσε την Mini έκδοση του BlowerBaby, δηλαδή του μοναδικού ειδικού ηλεκτρονικού blower (φυσητήρα) για καθαρισμό φωτογραφικού εξοπλισμού.

Το BlowerBaby Mini δανείζεται πολλά στοιχεία από το μεγαλύτερο μοντέλο και ειδικά από τη δεύτερη καινούργια έκδοση, αλλά σε μικρότερο σώμα για πιο εύκολη μεταφορά.

Με διαστάσεις 90 x 70 x 70 χιλιοστά (σε σχέση με τα 141 x 62 x 32 χιλιοστά του BlowerBaby 2/BB2), το BlowerBaby Mini είναι ελαφρώς πιο βαρύ από το BB2, με βάρος 219 γραμμάρια έναντι 210 γραμμαρίων.

Η ταχύτητα του αέρα που φυσάει είναι στα 65 χιλιόμετρα (έναντι των 80 χιλιομέτρων του BlowerBaby 2), έχοντας 185% μεγαλύτερη ένταση από ένα απλό blower χειρός. Επιπλέον, σε σχέση με ένα απλό blower χειρός έχει 33% καλύτερη δυνατότητα αφαίρεσης σκόνης από τον εξοπλισμό.

Δείτε στο βίντεο το BlowerBaby (1η έκδοση), σύντομα θα έχουμε νέο βίντεο με το νέο BlowerBaby

Το BlowerBaby Mini διαθέτει ενσωματωμένη μπαταρία λιθίου 8.88Wh, παρέχοντας ενέργεια για 150 καθαρισμούς στη μέγιστη ένταση (το BB2 αποδίδει 210 καθαρισμούς) ή 600 καθαρισμούς στη χαμηλή ένταση.

Έχει δύο λειτουργίες καθαρισμού, μία για γρήγορο καθάρισμα, Turbo και μία για καθαρισμό με ελάχιστο θόρυβο, Silent. Όπως και το BlowerBaby 2 και το Mini έχει ενσωματωμένο βουρτσάκι, που προσαρμόζεται μαγνητικά, και μπορεί να αλλάξει, έχοντας την επιλογή για το μαύρο βουρτσάκι για τον καθαρισμό του σώματος της κάμερας και την επιλογή για το λευκό βουρτσάκι, για καθαρισμό φακών.

Η εσωτερική μπαταρία, φορτίζεται χρησιμοποιώντας ένα τυπικό καλώδιο USB-C. Διαθέτει ένδειξη για να ξέρετε πόση φόρτιση απομένει ακόμη. Όταν το σύμβολο “On” ανάβει πράσινο σημαίνει ότι η μπαταρία είναι πάνω από 50%, ότνα είναι μπλε ότι είναι κάτω από 50%, και όταν είναι κόκκινο ότι είναι κάτω από 10%. Όπως και το BB2, η έκδοση mini διαθέτει λειτουργία κλειδώματος, για να αποτρέψει την τυχαία ενεργοποίηση, ενώ σημαντικό είναι ότι ο BB Mini έχει σώμα ανθεκτικό στη σκόνη.

Το Nitecore BB Mini είναι διαθέσιμο σε δύο χρωματισμούς, χακί και ροζ. Αναμένουμε να έρθει στην Ελλάδα για να σας το παρουσιάσουμε στο YouTube κανάλι μας! Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

Αναζητήστε όλα τα νέα προϊόντα στο κατάστημα
Ρεπέλλα Φωτογραφικά.

To pttlgr στηρίζεται για την λειτουργία του στους αναγνώστες του!
Μπορείς να βοηθήσεις με μία μικρή δωρεά!
Υποστηρίξτε το pttlgr ακόμα και με μόλις 1€ – χρειάζεται μόνο ένα λεπτό. Εάν μπορείτε, σκεφτείτε να μας υποστηρίξετε με ένα ποσό κάθε μήνα.
Σας ευχαριστούμε.

Στηρίξτε το pttlgr και την προσπάθεια μας για έγκυρη και άμεση ενημέρωση ακολουθώντας μας
σε InstagramYouTube και Facebook!

Ακολουθήστε το pttlgr στα Google News, εδώ!

Κάνε Εγγραφή / Subscribe στο κανάλι μας στο YouTube, αποκλειστικά για φωτογραφία και φωτογραφικό εξοπλισμό!

Πριν φύγετε δείτε

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

BlowerBaby Mini Nitecore
author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!