Απέκτησε Δωρεάν το E-book Φωτογραφία Άγριας Ζωής: 10 συμβουλές για καλύτερες εικόνες (στα ελληνικά)!


Απέκτησε Δωρεάν το E-book Φωτογραφία Άγριας Ζωής: 10 συμβουλές για καλύτερες εικόνες (στα ελληνικά)!

Ο Βάιος Βήτος διαθέτει δωρεάν από την ιστοσελίδα του το νέο του E-book, Φωτογραφία Άγριας Ζωής: 10 συμβουλές για καλύτερες εικόνες (στα ελληνικά)!

Ο δημιουργός του pttlgr και επαγγελματίας φωτογράφος και κινηματογραφιστής Φύσης, Άγριας Ζωής και Τοπίου γράφει στην ιστοσελίδα του:

Καταγράφουμε την Άγρια Ζωή σε εικόνες γιατί αγαπάμε τη φύση και τα πλάσματα της.

Καταγράφουμε την Άγρια Ζωή σε εικόνες γιατί μέσα από τις εικόνες περισσότεροι άνθρωποι μαθαίνουν για την ομορφιά και τη σημασία της στον κόσμο μας και περισσότεροι άνθρωποι θα κάνουν κάτι για να την προστατεύσουν.

Σήμερα, είναι περισσότερο από ποτέ σημαντικό να προστατεύσουμε τον πλανήτη μας και τα ζώα και τα φυτά που ζουν μαζί μας σε αυτόν τον μεγάλο Blue Marble (μπλε βόλο).

Για να παρακινήσετε τους ανθρώπους να προστατεύσουν τον πλανήτη μας και κάθε πλάσμα σε αυτόν, η Φωτογραφία και η δημιουργία Bίντεο είναι ένα εξαιρετικό μέσο. Έτσι, ενθαρρύνω περισσότερους ανθρώπους να ασχοληθούν με τη Φωτογραφία Φύσης, Άγριας Ζωής και Τοπίου.

Για να βοηθήσω όποιον θέλει να ακολουθήσει αυτό το φανταστικό ταξίδι στη δημιουργία εικόνων άγριας ζωής, θα κάνω ότι μπορώ. Το νέο μου E-book «Φωτογραφία Άγριας Ζωής, 10 συμβουλές για καλύτερες εικόνες» περιέχει μερικές βασικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε τις πρώτες σας εικόνες Άγριας Ζωής (υπάρχει μια αγγλική και μια ελληνική έκδοση). Είναι δωρεάν για λήψη και ανάγνωση, αρκεί να εγγραφείτε στο newsletter μου (κάνε εγγραφή στην σελίδα επικοινωνίας). Κατά καιρούς, θα προσθέτω περισσότερες συμβουλές, επομένως μείνετε εγγεγραμμένοι στο newsletter μου για να λαμβάνετε πάντα την πιο πρόσφατη έκδοση.

Αναζητήστε όλα τα νέα προϊόντα στο κατάστημα
Ρεπέλλα Φωτογραφικά.

To pttlgr στηρίζεται για την λειτουργία του στους αναγνώστες του!
Μπορείς να βοηθήσεις με μία μικρή δωρεά!
Υποστηρίξτε το pttlgr ακόμα και με μόλις 1€ – χρειάζεται μόνο ένα λεπτό. Εάν μπορείτε, σκεφτείτε να μας υποστηρίξετε με ένα ποσό κάθε μήνα.
Σας ευχαριστούμε.

Στηρίξτε το pttlgr και την προσπάθεια μας για έγκυρη και άμεση ενημέρωση ακολουθώντας μας
σε InstagramYouTube και Facebook!

Ακολουθήστε το pttlgr στα Google News, εδώ!

Κάνε Εγγραφή / Subscribe στο κανάλι μας στο YouTube, αποκλειστικά για φωτογραφία και φωτογραφικό εξοπλισμό!

Πριν φύγετε δείτε

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Wildlife Photography
author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!