Instagram: Πλέον επιτρέπει στους χρήστες να έχουν ως πέντε links στο bio


Instagram: Πλέον επιτρέπει στους χρήστες να έχουν ως πέντε links στο bio

Η Meta επιτρέπει πλέον στους χρήστες του Instagram να προσθέτουν έως και πέντε συνδέσμους στο βιογραφικό τους, εξαλείφοντας έτσι μεγάλο μέρος της αξίας υπηρεσιών όπως το Linktree.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Meta, Mark Zuckerberg, ανακοίνωσε την αλλαγή την Τρίτη – γεγονός που σημαίνει ότι οι χρήστες του Instagram δεν θα χρειάζεται πλέον να χρησιμοποιούν το Linktree για να προσθέτουν πολλαπλούς συνδέσμους στο βιογραφικό τους.

“Μπορείτε πλέον να προσθέσετε έως και πέντε συνδέσμους στο βιογραφικό σας στο Instagram”, αναφέρει ο Zuckerberg σε μια σύντομη ανάρτηση στο κανάλι μετάδοσης του Instagram, το οποίο είναι ένα άλλο νέο χαρακτηριστικό της εφαρμογής.

Για να χρησιμοποιήσουν τη λειτουργία, οι χρήστες θα πρέπει να πατήσουν το κουμπί “Edit Profile” (Επεξεργασία προφίλ) που εμφανίζεται πάνω από το πλέγμα των φωτογραφιών τους και τα highlights των ιστοριών τους.

Στη συνέχεια, οι χρήστες του Instagram μπορούν να σύρουν και να αποθέσουν τους συνδέσμους με τη σειρά που θέλουν να εμφανίζονται.

Εάν ένα άτομο τοποθετήσει περισσότερους από έναν συνδέσμους στο προφίλ του, το Instagram θα αποκόψει τον πρώτο σύνδεσμο και θα αναφέρει πόσοι ακόμη ακολουθούν. Πατώντας τον πρώτο σύνδεσμο που εμφανίζεται, εμφανίζεται μια οθόνη επιλογής που επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν όλους τους συνδέσμους ταυτόχρονα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι σύνδεσμοι θα ανοίγουν μέσα στην εφαρμογή Instagram και όχι σε ξεχωριστό παράθυρο προγράμματος περιήγησης.

Αν οι χρήστες του Instagram θέλουν να ανοίξουν τον σύνδεσμο σε άλλο πρόγραμμα περιήγησης, όπως το Safari ή το Google Chrome, θα πρέπει να πατήσουν το μενού με τις τρεις τελείες στο επάνω μέρος της σελίδας και να επιλέξουν “άνοιγμα σε πρόγραμμα περιήγησης συστήματος”.

Το Instagram άρχισε να δοκιμάζει αθόρυβα τη λειτουργία που επιτρέπει πολλαπλούς συνδέσμους σε ένα προφίλ με επιλεγμένους δημιουργούς, τον Οκτώβριο. Ωστόσο, θα επεκτείνει τη λειτουργία σε όλους τους χρήστες.

Αναζητήστε όλα τα νέα προϊόντα στο κατάστημα
Ρεπέλλα Φωτογραφικά.

To pttlgr στηρίζεται για την λειτουργία του στους αναγνώστες του!
Μπορείς να βοηθήσεις με μία μικρή δωρεά!
Υποστηρίξτε το pttlgr ακόμα και με μόλις 1€ – χρειάζεται μόνο ένα λεπτό. Εάν μπορείτε, σκεφτείτε να μας υποστηρίξετε με ένα ποσό κάθε μήνα.
Σας ευχαριστούμε.

Στηρίξτε το pttlgr και την προσπάθεια μας για έγκυρη και άμεση ενημέρωση ακολουθώντας μας
σε InstagramYouTube και Facebook!

Ακολουθήστε το pttlgr στα Google News, εδώ!

Κάνε Εγγραφή / Subscribe στο κανάλι μας στο YouTube, αποκλειστικά για φωτογραφία και φωτογραφικό εξοπλισμό!

Πριν φύγετε δείτε

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Instagram Meta

Πηγή:

PetaPixel

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!