Νέος fisheye φακός HAL 200 6mm από την Entaniya!


Νέος fisheye φακός HAL 200 6mm από την Entaniya!

Η Entaniya λανσάρει τον εξαιρετικά υπερευρυγώνιο fisheye φακό HAL 200 6mm, για συστήματα Sony E και Canon EF.

Ο νέος φακός με βάρος 790 γραμμάρια (Canon EF έκδοση) από την Entaniya, είναι αρκετά ενδιαφέρουσα περίπτωση καθότι προσφέρει τεράστια γωνία θέασης, συγκεκριμένα 200 μοίρες (διαγώνια). Επίσης, έχει μια ιδιαιτερότητα. Αντί για έναν δακτύλιο διαφράγματος, αυτός ο φακός χρησιμοποιεί ένα σετ δακτυλίων διαφράγματος που πρέπει να αντικατασταθούν χειροκίνητα (με ένα παρεχόμενο εργαλείο). Πρέπει μάλιστα να αφαιρέσετε τον φακό από την κάμερα, να ανοίξετε το πίσω μέρος του με το ειδικό εργαλείο που παρέχεται και στη συνέχεια να αλλάξετε έναν δακτύλιο διαφράγματος με έναν άλλο με 2 επιλογές διαφράγματος: f/4 και f/11. Δείτε τις 2 εκδόσεις του φακού για Canon EF και Sony E (επάνω είναι η Canon EF έκδοση):

Κυκλική εικόνα σε full-frame σύστημα (αναλογία 3:2).

Κατασκευάζεται στην Ιαπωνία και αποτελείται από 17 στοιχεία σε 12 ομάδες συμπεριλαμβανομένων 4 στοιχείων εξαιρετικά χαμηλής διασποράς, για την καταπολέμηση των χρωματικών εκτροπών. Η εστίαση να αναφέρουμε ότι γίνεται χειροκίνητα η οποία μάλιστα κλειδώνει σε σταθερό σημείο με κλειδί τύπου allen. Ο φακός συνοδεύεται από ένα σετ ND φίλτρων (0.6 και 1.2).

Ο νέος φακός Entaniya HAL 200 6mm είναι διαθέσιμος για Canon EF και Sony E στην τιμή των 2.830 και 2.560 ευρώ αντίστοιχα. Δείτε περισσότερα εδώ.

Αναζητήστε όλα τα νέα προϊόντα στο κατάστημα
Ρεπέλλα Φωτογραφικά.

To pttlgr στηρίζεται για την λειτουργία του στους αναγνώστες του!
Μπορείς να βοηθήσεις με μία μικρή δωρεά!
Υποστηρίξτε το pttlgr ακόμα και με μόλις 1€ – χρειάζεται μόνο ένα λεπτό. Εάν μπορείτε, σκεφτείτε να μας υποστηρίξετε με ένα ποσό κάθε μήνα.
Σας ευχαριστούμε.

Στηρίξτε το pttlgr και την προσπάθεια μας για έγκυρη και άμεση ενημέρωση ακολουθώντας μας
σε InstagramYouTube και Facebook!

Ακολουθήστε το pttlgr στα Google News, εδώ!

Κάνε Εγγραφή / Subscribe στο κανάλι μας στο YouTube, αποκλειστικά για φωτογραφία και φωτογραφικό εξοπλισμό!

Πριν φύγετε δείτε

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Photorumors
author
Γιώργος Σπανουδάκης

Είμαι ο Σπανουδάκης Γιώργος, φωτογράφος με έδρα την Αθήνα και έχω σπουδάσει μουσική και φωτογραφία (κάτοχος Bachelor of Arts). Ασχολούμαι επίσης με επεξεργασία φωτογραφιών και βίντεο. Εξειδικεύομαι σε φωτογραφίσεις κάθε είδους καλλιτεχνικών εκδηλώσεων και πορτρέτων. Όταν έχω χρόνο ασχολούμαι επίσης με αστροφωτογραφία, φωτογραφία τοπίου και λατρεύω να εκφράζομαι δημιουργώντας δικά μου φωτογραφικά concept.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!