Ήρθε το νέο ηλεκτρονικό blower καθαρισμού VSGO Palm Turbo Air Blower!


Ήρθε το νέο ηλεκτρονικό blower καθαρισμού VSGO Palm Turbo Air Blower!

Η VSGO λανσάρει το νέο ηλεκτρονικό blower καθαρισμού VSGO Palm Turbo Air Blower, με ταχύτητα αέρα έως 120 χιλιόμετρα την ώρα.

Το νέο πανίσχυρο ηλεκτρονικό blower καθαρισμού της VSGO είναι κατάλληλο για καθαρισμό καμερών και φακών και διαθέτει κινητήρα υψηλής ταχύτητας (100000rpm). Η μέγιστη ταχύτητα αέρα μπορεί να φτάσει μέχρι τα 120 χιλιόμετρα την ώρα. Σύμφωνα με την εταιρία, η ικανότητα αφαίρεσης σκόνης είναι 4,2 kpa (μονάδα μέτρησης σε Κιλοπασκάλ) και υπόσχεται εύκολο και γρήγορο καθαρισμό του φωτογραφικού εξοπλισμού σας από τη σκόνη όσο συσσωρευμένη και να είναι. Διαθέτει μεταλλικές λεπίδες ανεμιστήρα CNC 5 αξόνων και σε συνδυασμό με τους κινητήρες υψηλής ταχύτητας αυξάνουν σημαντικά τη δύναμη του αέρα στην έξοδο.

Η κεφαλή της βούρτσας που διαθέτει έχει μαλακές τρίχες, είναι αφαιρούμενη και σύμφωνα με τη VSGO διπλασιάζει την αποτελεσματικότητα απομάκρυνσης της σκόνης. Το blower διαθέτει ενσωματωμένη μπαταρία χωρητικότητας 1200mAh που προσφέρει 60 λεπτά αδιάκοπης χρήσης, ενώ μέσω θύρας USB type-c μπορείτε να την ξαναφορτίσετε.

Η χρήση του είναι πολύ απλή. Πατάτε το κουμπί για να φυσήξει αέρας και το αφήνετε για να σταματήσει. Προσφέρει 3 λειτουργίες αέρα: Μια με ταχύτητα αέρα 20m/s, κατάλληλη για καθαρισμό αισθητήρων, μια δεύτερη λειτουργία με ταχύτητα αέρα 29m/s, κατάλληλη για καθαρισμό φακών και μια ακόμη λειτουργία με ταχύτητα αέρα 34,5m/s για καθαρισμό καμερών εξωτερικά αλλά και αξεσουάρ όπως φλας. Διαθέτει επίσης LED φωτισμό με φωτεινότητα έως 36LUX, για να βλέπετε καλύτερα τα σημεία καθαρισμού.

Το νέο VSGO Palm Turbo Air Blower είναι διαθέσιμο στην τιμή των 109 ευρώ και θα το βρείτε εδώ.

Αναζητήστε όλα τα νέα προϊόντα στο κατάστημα
Ρεπέλλα Φωτογραφικά.

To pttlgr στηρίζεται για την λειτουργία του στους αναγνώστες του!
Μπορείς να βοηθήσεις με μία μικρή δωρεά!
Υποστηρίξτε το pttlgr ακόμα και με μόλις 1€ – χρειάζεται μόνο ένα λεπτό. Εάν μπορείτε, σκεφτείτε να μας υποστηρίξετε με ένα ποσό κάθε μήνα.
Σας ευχαριστούμε.

Στηρίξτε το pttlgr και την προσπάθεια μας για έγκυρη και άμεση ενημέρωση ακολουθώντας μας
σε InstagramYouTube και Facebook!

Ακολουθήστε το pttlgr στα Google News, εδώ!

Κάνε Εγγραφή / Subscribe στο κανάλι μας στο YouTube, αποκλειστικά για φωτογραφία και φωτογραφικό εξοπλισμό!

Πριν φύγετε δείτε

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Accessories lens accessories

Πηγή:

Photorumors
author
Γιώργος Σπανουδάκης

Είμαι ο Σπανουδάκης Γιώργος, φωτογράφος με έδρα την Αθήνα και έχω σπουδάσει μουσική και φωτογραφία (κάτοχος Bachelor of Arts). Ασχολούμαι επίσης με επεξεργασία φωτογραφιών και βίντεο. Εξειδικεύομαι σε φωτογραφίσεις κάθε είδους καλλιτεχνικών εκδηλώσεων και πορτρέτων. Όταν έχω χρόνο ασχολούμαι επίσης με αστροφωτογραφία, φωτογραφία τοπίου και λατρεύω να εκφράζομαι δημιουργώντας δικά μου φωτογραφικά concept.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!