Η νέα εφαρμογή “Skylight Forecast” προβλέπει υπέροχα ηλιοβασιλέματα!


Η νέα εφαρμογή “Skylight Forecast” προβλέπει υπέροχα ηλιοβασιλέματα!

Η Lux Camera, ανακοίνωσε μια νέα εφαρμογή, τη Skylight Forecast, σχεδιασμένη να προβλέπει το βραδινό φως, βοηθώντας τους φωτογράφους να τραβήξουν καλύτερες λήψεις.

Πιο ειδικά, η εν λόγω εφαρμογή χρησιμοποιεί δεκάδες ατμοσφαιρικές συνθήκες και κάποια “έξυπνη τεχνολογία πρόβλεψης” για να δημιουργήσει μια καθημερινή πρόβλεψη της χρυσής ώρας και του ηλιοβασιλέματος. Με τον τρόπο αυτό ενημερώνει τους φωτογράφους αν μπορούν να περιμένουν ένα φανταστικό ηλιοβασίλεμα ή κάτι λιγότερο συναρπαστικό.

Η ιστορία του Skylight ξεκίνησε όταν η Apple ανακοίνωσε ότι τα widgets θα έρθουν στο iPhone με το iOS 14.

Η ομάδα παρακινήθηκε κυρίως από την ιδέα ότι θα μπορούσε να αναπτύξει μια εφαρμογή που να ενημερώνει τους φωτογράφους αν πρέπει να προγραμματίσουν μια βραδινή φωτογραφική εξόρμηση ή όχι για παράδειγμα.

Η ιδέα πίσω από το Skylight απαιτούσε από την Lux να κάνει μια βαθιά κατάδυση στη μετεωρολογία, στην επίδραση της ποιότητας του αέρα στον χρωματισμό του ουρανού σε συνδυασμό με τις διαφορετικές θερμοκρασίες αέρα και τα γεωγραφικά πλάτη, στο πώς το ύψος των σύννεφων επηρεάζει την ποιότητα ενός ηλιοβασιλέματος και της χρυσής ώρας, στη σχέση μεταξύ υδρατμών και χρώματος και πολλά άλλα.

Το Skylight επικεντρώνεται σε τρία κύρια γεγονότα που περιβάλλουν την ευρύτερη ιδέα του “ηλιοβασιλέματος”, όπως η αυγή, το ηλιοβασίλεμα και το afterglow.

“Η πρόβλεψή μας για την εμφάνιση του ηλιοβασιλέματος βασίζεται σε διάφορους παράγοντες που θα αναλύσουμε λεπτομερέστερα σε μια μελλοντική δημοσίευση στο ιστολόγιο – αλλά παραδόξως, δύο πραγματικά σημαντικές επιρροές είναι το γεωγραφικό πλάτος και τα αερολύματα στην ατμόσφαιρα. Είχαμε ένα τεράστιο ταξίδι στο να βρούμε τι κάνει ένα ηλιοβασίλεμα “θεαματικό”. Μείνετε συντονισμένοι για μια βαθιά κατάδυση σε αυτό!” υπόσχεται η Lux.

Η έκδοση 1.0 του Skylight είναι μόνο η αρχή και η Lux λέει ότι έχει κι άλλες ιδέες για να βελτιώσει περαιτέρω την εφαρμογή. Ωστόσο, χρειάζονται ανατροφοδότηση για να βοηθήσουν στη χάραξη του ταξιδιού της εφαρμογής στο μέλλον.

Για να βοηθήσει να φτάσει το Skylight στα χέρια όσο το δυνατόν περισσότερων φωτογράφων, η εφαρμογή είναι προσιτή στα 1,99 δολάρια το μήνα. Ωστόσο, διατίθεται επίσης στην ετήσια τιμή των 9,99 δολαρίων.

Μάθετε περισσότερα εδώ.

Αναζητήστε όλα τα νέα προϊόντα στο κατάστημα
Ρεπέλλα Φωτογραφικά.

To pttlgr στηρίζεται για την λειτουργία του στους αναγνώστες του!
Μπορείς να βοηθήσεις με μία μικρή δωρεά!
Υποστηρίξτε το pttlgr ακόμα και με μόλις 1€ – χρειάζεται μόνο ένα λεπτό. Εάν μπορείτε, σκεφτείτε να μας υποστηρίξετε με ένα ποσό κάθε μήνα.
Σας ευχαριστούμε.

Στηρίξτε το pttlgr και την προσπάθεια μας για έγκυρη και άμεση ενημέρωση ακολουθώντας μας
σε InstagramYouTube και Facebook!

Ακολουθήστε το pttlgr στα Google News, εδώ!

Κάνε Εγγραφή / Subscribe στο κανάλι μας στο YouTube, αποκλειστικά για φωτογραφία και φωτογραφικό εξοπλισμό!

Πριν φύγετε δείτε

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Apps

Πηγή:

PetaPixel

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!