Η Ray-Ban (αυτή με τα γυαλιά) αγόρασε μετοχές της Nikon!

Η EssilorLuxottica, ο γαλλο-ιταλικός κολοσσός των οπτικών και κατασκευαστής των διάσημων γυαλιών Ray-Ban, ανακοίνωσε ότι κατέχει πλέον μερίδιο άνω του 5% στη Nikon.
Η κίνηση αυτή θεωρείται μια μακροπρόθεσμη χρηματοοικονομική επένδυση για την υποστήριξη της εταιρείας και της διοίκησής της, σύμφωνα με πηγή κοντά στην EssilorLuxottica.
Σύμφωνα με στοιχεία από τις ρυθμιστικές αρχές, η EssilorLuxottica απέκτησε το 5,1% των μετοχών της Nikon στις αρχές Οκτωβρίου, με την επένδυση να ανέρχεται σε περίπου 170 εκατομμύρια ευρώ (187 εκατομμύρια δολάρια). Αυτή η εξέλιξη εμβαθύνει τη σχέση μεταξύ των δύο εταιρειών, οι οποίες έχουν συνεργαστεί από το 2000 μέσω της κοινοπραξίας Nikon-Essilor, που επικεντρώνεται στην παραγωγή φακών για πελάτες σε παγκόσμια κλίμακα.
Η κίνηση αυτή υπογραμμίζει την εμπιστοσύνη της EssilorLuxottica στη Nikon, ενισχύοντας τις ήδη υπάρχουσες συνεργασίες τους στην αγορά των οπτικών και των φωτογραφικών προϊόντων.
Υπενθυμίζουμε ότι η Meta (Facebook, Instagram) έχει λανσάρει Ray-Ban γυαλιά με κάμερα!
Απέκτησε το Luminar με έκπτωση, με τον κωδικό pttl20,
κάνε κλικ στην εικόνα










