Μια γυναίκα παγιδεύτηκε σε σχισμή βράχου όταν τραβούσε φωτογραφίες με το κινητό της!


Μια γυναίκα παγιδεύτηκε σε σχισμή βράχου όταν τραβούσε φωτογραφίες με το κινητό της!

About PhotoNews: PhotoNews is your trusted source for up-to-date news coverage and reporting. Όλα τα νέα για φωτογραφία, βίντεο και δημιουργία περιεχομένου! We provide reliable, well-researched news content to keep you informed and help you make better decisions. This content focuses on Μια γυναίκα παγιδεύτηκε σε σχισμή βράχου όταν τραβούσε φωτογραφίες με το κινητό της! and related topics.

Μια γυναίκα της έπεσε το τηλέφωνο ενώ έβγαζε φωτογραφίες και στην προσπάθεια της να το πιάσει παγιδεύτηκε ανάμεσα σε δύο βράχους.

Το τρομακτικό περιστατικό σημειώθηκε στην Αυστραλία στις αρχές του μήνα (Οκτώβρη). Η 23άχρονη Matilda Campbell επισκέφτηκε την κοιλάδα Hunter της Νέας Νότιας Ουαλίας και τραβούσε φωτογραφίες με το κινητό της στην περιοχή. Κάποια στιγμή όμως της έπεσε και στην προσπάθεια να το ανακτήσει γλίστρησε σε μια βραχώδη σχισμή (σε βάθος 3 μέτρων) και κόλλησε ανάμεσα σε 2 μεγάλους βράχους όπου μάλιστα κρεμόταν ανάποδα για ώρες!

Ευτυχώς, κατέφθασαν στο σημείο οι διασώστες οι οποίοι όμως χρειάστηκαν 1 ώρα για να φτάσουν στο μέρος που παγιδεύτηκε το οποίο ήταν και δύσβατο. Εξαιτίας αυτού, χρειάστηκαν αρκετές ώρες μέχρι να καταφέρουν να την απεγκλωβίσουν.

Ο διασώστης της Νέας Ουαλίας Peter Watts δήλωσε στο ABC Newcastle ότι έμεινε έκπληκτος από το πόσο ήρεμη και συγκεντρωμένη ήταν η Campbell παρά τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρισκόταν κολλημένη στα βράχια. Ο Watts έκανε λόγο για μια ιδιαίτερη διάσωση που δεν είχε ξαναζήσει στο παρελθόν λόγω της ιδιαιτερότητας του μέρους και της “ανάποδης κατάστασης” της Campbell.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διασώστες χρειάστηκε να αφαιρέσουν συνολικά 7 βράχους με βάρος μεταξύ 80 και 500 κιλών για να απελευθερώσουν την άτυχη κοπέλα η οποία έμεινε παγιδευμένη στο σημείο αυτό ακίνητη για περίπου 7 ώρες! Ευτυχώς πήγαν όλα καλά και τη “γλύτωσε” με μερικές γρατζουνιές, μώλωπες και ένα ραγισμένο σπόνδυλο. Όσο για το iPhone της, τελικά δεν μπόρεσε να το ανακτήσει.

Αναζητήστε όλα τα νέα προϊόντα στο κατάστημα
Ρεπέλλα Φωτογραφικά.

To pttlgr στηρίζεται για την λειτουργία του στους αναγνώστες του!
Μπορείς να βοηθήσεις με μία μικρή δωρεά!
Υποστηρίξτε το pttlgr ακόμα και με μόλις 1€ – χρειάζεται μόνο ένα λεπτό. Εάν μπορείτε, σκεφτείτε να μας υποστηρίξετε με ένα ποσό κάθε μήνα.
Σας ευχαριστούμε.

Στηρίξτε το pttlgr και την προσπάθεια μας για έγκυρη και άμεση ενημέρωση ακολουθώντας μας
σε InstagramYouTube και Facebook!

Ακολουθήστε το pttlgr στα Google News, εδώ!

Κάνε Εγγραφή / Subscribe στο κανάλι μας στο YouTube, αποκλειστικά για φωτογραφία και φωτογραφικό εξοπλισμό!

Πριν φύγετε δείτε

What can I find on PhotoNews?

PhotoNews offers comprehensive news coverage with regular updates, detailed analysis, and news-related content to keep you informed.

How often is the content updated?

We regularly update our news content to ensure you have access to the latest and most accurate information available in the industry.

Why choose PhotoNews for news?

PhotoNews is committed to providing reliable, well-researched news content from experienced contributors and trusted sources.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Petapixel
author
Γιώργος Σπανουδάκης

Είμαι ο Σπανουδάκης Γιώργος, φωτογράφος με έδρα την Αθήνα και έχω σπουδάσει μουσική και φωτογραφία (κάτοχος Bachelor of Arts). Ασχολούμαι επίσης με επεξεργασία φωτογραφιών και βίντεο. Εξειδικεύομαι σε φωτογραφίσεις κάθε είδους καλλιτεχνικών εκδηλώσεων και πορτρέτων. Όταν έχω χρόνο ασχολούμαι επίσης με αστροφωτογραφία, φωτογραφία τοπίου και λατρεύω να εκφράζομαι δημιουργώντας δικά μου φωτογραφικά concept.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.