Kolari: Ήρθαν τα νέα μαγνητικά φίλτρα για Micro Four Thirds!
Η Kolari Vision ανακοίνωσε νέα μαγνητικά clip-in φίλτρα συμβατά με συστήματα καμερών Micro Four Thirds.
Γνωστή για τα ευέλικτα μαγνητικά clip-in φίλτρα της, η Kolari Vision επεκτείνει την γκάμα της και για συστήματα Micro Four Thirds με συμβατότητα από Blackmagic και Panasonic (Lumix) μέχρι Olympus OMD. Η τοποθέτησή τους είναι πανεύκολη καθότι μπαίνουν γρήγορα μπροστά από τον αισθητήρα μαγνητικά. Τα φίλτρα έχουν σχεδιαστεί για να συνδέονται μαγνητικά σε ένα ειδικό mounting plate (η Kolari προσφέρει διαφορετικό plate ανάλογα τη μάρκα).

Κάθε φίλτρο διαθέτει προσεγμένο σχεδιασμό ακριβείας για ελαχιστοποίηση των χρωματικών εκτροπών και του vignette ενώ σύμφωνα με την εταιρία το αποτέλεσμα δεν έχει απώλειες στη λεπτομέρεια. Τα φίλτρα περιλαμβάνουν επίσης σχεδιασμό πολλαπλών επιστρώσεων που προσφέρει αντοχή στις γρατσουνιές, τις βρωμιές, τη σκόνη και τις σταγόνες. Η γκάμα είναι μεγάλη: Υπάρχουν τα φίλτρα mist diffusion σε διάφορες εκδόσεις όσο αφορά την ισχύ της διάχυσης (1/8, 1/4 και 1/2), τα φίλτρα ουδέτερης πυκνότητας (neutral density σε εκδόσεις 3-stop, 6-stop και 10-stop), πολωτικά φίλτρα (CPL) αλλά και φίλτρα υπερύθρων (infrared) σε μήκη κύματος 550, 590, 665, 720, 780 και 850nm.

Υπάρχουν επίσης και τα φίλτρα Blue IR/NDVI, IR Chrome Lite, UV/IR Cut Hot Mirror και UV/IR Cut Hot Mirror Pro 2 για πιο εξειδικευμένες εφαρμογές.

Τα νέα μαγνητικά Clip-in φίλτρα της Kolari Vision για Micro Four Thirds είναι διαθέσιμα με τιμές που ξεκινούν από 100 δολάρια (το ένα). Όσο για τα mounting plates οι τιμές τους ξεκινούν από 1 δολάριο για συστήματα Olympus και OM System και φτάνουν μέχρι 5 δολάρια για μοντέλα Panasonic (Lumix μοντέλα εκτός της Lumix G1) και Blackmagic (μόνο για Blackmagic Pocket Cinema Camera). Δείτε όλη την γκάμα των φίλτρων της εταιρίας εδώ.
Αναζητήστε όλα τα νέα προϊόντα στο κατάστημα
Ρεπέλλα Φωτογραφικά.
To pttlgr στηρίζεται για την λειτουργία του στους αναγνώστες του!
Μπορείς να βοηθήσεις με μία μικρή δωρεά!
Υποστηρίξτε το pttlgr ακόμα και με μόλις 1€ – χρειάζεται μόνο ένα λεπτό. Εάν μπορείτε, σκεφτείτε να μας υποστηρίξετε με ένα ποσό κάθε μήνα.
Σας ευχαριστούμε.
Στηρίξτε το pttlgr και την προσπάθεια μας για έγκυρη και άμεση ενημέρωση ακολουθώντας μας
σε Instagram, YouTube και Facebook!
Ακολουθήστε το pttlgr στα Google News, εδώ!

Πριν φύγετε δείτε
- H Insta360 παρουσιάζει τέσσερα νέα premium videography bundles για δημιουργούς

- HIPA Awards 2025: Ο Ιταλός Gianluca Gianferrari κερδίζει το Grand Prize των 200.000 δολαρίων, με συγκλονιστική εικόνα της Αίτνας

- Η Hasselblad διαθέτει το firmware 4.2.0 για τις X2D 100C και CFV 100C

- Το νέο ARRI Film Lab plugin δίνει στις ψηφιακές εικόνες την ψυχή του φιλμ

- Καθυστερήσεις στις παραδόσεις του Canon RF45mm F1.2 STM λόγω αυξημένης ζήτησης

- Νέα firmware updates για τις Sony A7C II, A7CR, ZV-E1 και ZV-E10 II


















