Πάρκα Σκοτεινού Ουρανού στην Ελλάδα: Ημερίδα στην Κεφαλονιά από Ο.ΦΥ.ΠΕ.Κ.Α. και DarkSky International
Το Διεθνές Πάρκο Σκοτεινού Ουρανού Αίνου και το Ελληνικό παράρτημα της DarkSky International σας προσκαλούν σε ημερίδα που θα γίνει το Σάββατο 19 Ιουλίου στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς με θέμα «Πάρκα Σκοτεινών Ουρανών στην Ελλάδα: Ανάπτυξη, Βιωσιμότητα, Βιοποικιλότητα».
Στα πλαίσια της ημερίδα, θα γίνουν παρουσιάσεις για τη φωτορύπανση, το νυχτερινό φωτισμό και τις ελληνικές προσπάθειες για την προστασία των νυχτερινών ουρανών.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει επίσης αστροβραδιά στον Αίνο και συνάντηση εκπροσώπων από περιοχές που ενδιαφέρονται να αναγνωριστούν ως International DarkSky Places. Στο πλαίσιο αυτής της συνάντησης, φιλοδοξούμε να γνωριστούμε καλύτερα και διαμορφώσουμε ένα δίκτυο ελληνικών πάρκων σκοτεινού ουρανού (αναγνωρισμένων και υποψηφίων).
Αναζητήστε όλα τα νέα προϊόντα στο κατάστημα
Ρεπέλλα Φωτογραφικά.
To pttlgr στηρίζεται για την λειτουργία του στους αναγνώστες του!
Μπορείς να βοηθήσεις με μία μικρή δωρεά!
Υποστηρίξτε το pttlgr ακόμα και με μόλις 1€ – χρειάζεται μόνο ένα λεπτό. Εάν μπορείτε, σκεφτείτε να μας υποστηρίξετε με ένα ποσό κάθε μήνα.
Σας ευχαριστούμε.
Στηρίξτε το pttlgr και την προσπάθεια μας για έγκυρη και άμεση ενημέρωση ακολουθώντας μας
σε Instagram, YouTube και Facebook!
Ακολουθήστε το pttlgr στα Google News, εδώ!

Πριν φύγετε δείτε
- Νέα firmware updates για τις Sony A7C II, A7CR, ZV-E1 και ZV-E10 II

- Η SanDisk παρουσιάζει το μικρότερο 1TB USB-C drive που μπορείτε να αφήνετε συνεχώς στο laptop

- To πιθανό foldable iPhone της Apple θα λύσει το πρόβλημα των under-display καμερών

- Ο φωτογράφος που προκάλεσε αντιδράσεις εναντίον του γιατί δήλωσε ότι οι επαγγελματίες σε γάμους πρέπει να τρώνε

- Το νέο trend με τις φωτογραφίες διαβατηρίου στη Νέα Υόρκη

- Η AgfaPhoto παρουσιάζει την Realishot C110 με hotshoe flash και 3x zoom


















