Αποτελέσματα ψηφοφορίας “Μετά την ανακοίνωση της Canon EOS 5D III ποιά μηχανή θα θέλατε να έχετε στα χέρια σας για μία ημέρα?”


Αποτελέσματα ψηφοφορίας “Μετά την ανακοίνωση της Canon EOS 5D III ποιά μηχανή θα θέλατε να έχετε στα χέρια σας για μία ημέρα?”

Η ψηφοφορία μας για το ποια μηχανή θα θέλατε να έχετε για μία ημέρα είχε τα εξής αποτελέσματα:
D800= 15 ψήφοι (35,7%)

5D III= 13 ψήφοι (30,9%)

D4= 9 ψήφοι (21,4%)

1DX= 5 ψήφοι (12%)

Επιβεβαιώνεται έτσι και η διεθνής τάση, που προς το παρόν στις πωλήσεις, βγάζει νικήτρια την D800 (αν και η διαφορά είναι μικρότερη στο poll μας από τα στοιχεία διεθνώς) και την Nikon πιο ισχυρή με τις δύο νέες FF μηχανές της!  Η Canon έχει πλέον να αντιμετωπίσει τις νέες συνθήκες που δημιουργούνται με την στενή συνεργασία της Nikon με την Sony που από ότι φαίνεται της δημιουργεί πρόβλημα.  Μένει να δούμε την αντίδραση της!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Comments are closed here

Subscribe to our newsletter!