La Grande Aventura, έκθεση για τα 125 χρόνια του National Geographic


La Grande Aventura, έκθεση για τα 125 χρόνια του National Geographic

Η έκθεση “La Grande Aventura” (Η μεγάλη περιπέτεια), που ξεκίνησε στο Palazzo delle Esposizioni της Ρώμης και θα διαρκέσει μέχρι τις 2 Μαρτίου 2014, δημιουργήθηκε για να τιμήσει αυτή την επέτειο.

Κατά τον Guglielmo Pepe, έφορο της έκθεσης: “Ο κύριος σκοπός της έκθεσης είναι να μεταφέρει το πνεύμα του περιοδικού σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αριθμό ανθρώπων. Να συνειδητοποιήσουμε ότι μπορεί να είμαστε το πιο έξυπνο είδος του πλανήτη, αλλά όχι και το καλύτερο. Αν αφήνοντας πίσω σας τους χώρους της έκθεσης, νιώσετε πως έχετε μεγαλύτερη κατανόηση και πως συμπάσχετε με όλα τα ζωντανά πλάσματα, η αποστολή της έχει επιτευχθεί.”

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν τον υπέροχο γαλάζιο πλανήτη, όπως τον είδαν τα μάτια των φωτογράφων που εργάστηκαν για ένα από τα μεγαλύτερα περιοδικά που κυκλοφορούν σε αυτόν. Στο φιλόξενο χώρο του Palazzo delle Esposizioni μας περιμένουν 125 φωτογραφίες, εξώφυλλα του περιοδικού, οθόνες τηλεοράσεων και οθόνες αφής για να μας ταξιδέψουν στη “μεγάλη περιπέτεια” του National Geographic.

Ρεπορτάζ της Ιταλικής τηλεόρασης:

Το πρώτο τεύχος του Ιταλικού National Geographic κυκλοφόρησε το Φεβρουάριο του 1998, έχοντας στο εξώφυλλο τη φωτογραφία του Michael Nichols.

National Geographic Italia

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!