Φθινοπωρινός διαγωνισμός από τη Phooday


Φθινοπωρινός διαγωνισμός από τη Phooday

Η Phooday ή αλλιώς 365 Project είναι μια διεθνής φωτογραφική κοινότητα που ενθαρρύνει φωτογράφους από όλο τον κόσμο να δημιουργούν και να μοιράζονται τις φωτογραφίες τους κάθε μέρα, 365 μέρες το χρόνο. Στη Phooday πιστεύουν ότι μ’ αυτόν τον τρόπο ο καθένας μπορεί να βελτιώσει τις φωτογραφικές του ικανότητες, να γνωρίσει νέους ανθρώπους,να αυξήσει τη δημιουργικότητά του. Η εγγραφή είναι δωρεάν κι ανοιχτή σε όποιον θέλει να δημιουργήσει ένα φωτογραφικό ημερολόγιο για τη ζωή του ή τη δουλειά του ή για όποιο θέμα διαλέξει να ασχοληθεί.

Είναι ο δεύτερος μεγάλος διαγωνισμός της Phooday και τα βραβεία του είναι πρωτότυπα και χρήσιμα. Το πρώτο βραβείο είναι ένα Professional Photo Studio With Backdrop, το δεύτερο βραβείο είναι ένα φορητό Photo Home Studio, και το τρίτο βραβείο μια εξάμηνη συνδρομή στο περιοδικό Digital Photo Magazine. Αυτά είναι τα βραβεία για όσους κατοικούν στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ οι υπόλοιποι νικητές θα κερδίσουν κουπόνια δώρου από την ιστοσελίδα Amazon αντίστοιχης αξίας. Μπορείτε να συμμετάσχετε με όσες φωτογραφίες θέλετε, τις οποίες θα ανεβάσετε στο site με την ετικέτα COMPAUTUMN, μέχρι τις 11 Νοεμβρίου 2013. Οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 13 Νοεμβρίου.

Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό καθώς και τις μέχρι τώρα συμμετοχές εδώ.

Το πρώτο βραβείο του διαγωνισμού

photo studio backdrop

Το δεύτερο βραβείο του διαγωνισμού

portable photo studio

Το τρίτο βραβείο του διαγωνισμού

digital photo cover

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Phooday
author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!