Η Intersys δημιουργεί φυσικό κατάστημα για πώληση φωτογραφικών μηχανών σε ειδικές τιμές


Η Intersys δημιουργεί φυσικό κατάστημα για πώληση φωτογραφικών μηχανών σε ειδικές τιμές

Η Intersys αντιπρόσωπος της Canon και της Olympus στην χώρα μας ανακοίνωσε τη δημιουργία ενός νέου φυσικού καταστήματος.
Το Opshop αποτελεί την συνέχεια του ηλεκτρονικού καταστήματος-stockhouse www.opshop.gr και προσφέρει εκθεσιακά, μεταχειρισμένα και νέα προϊόντα παλαιοτέρων σειρών σε χαμηλές τιμές.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου.

OpShop: Το ηλεκτρονικό κατάστημα-stockhouse της Intersys
αποκτά και φυσική μορφή!

Αθήνα, 11 Φεβρουαρίου 2014 – H Intersys AE, επίσημη αντιπρόσωπος και διανομέας των Canon, Océ, Pioneer, Olympus, Haier, Telefunken, Hisense, Duracell και TomTom στην Ελληνική Αγορά, συνεχίζει την επενδυτική της δραστηριότητα εγκαινιάζοντας το κατάστημα Opshop. Το νέο κατάστημα, βρίσκεται επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης στην Ηλιούπολη, απέναντι από τον σταθμό του Μετρό και αποτελεί την συνέχεια του ηλεκτρονικού καταστήματος-stockhouse www.opshop.gr, προσφέροντας στο καταναλωτικό κοινό, τους επαγγελματίες της εκτύπωσης και τις επιχειρήσεις, εξαιρετικές τιμές σε εκθεσιακά, μεταχειρισμένα και νέα προϊόντα παλαιοτέρων σειρών από όλη την γκάμα των brands που αντιπροσωπεύει η Intersys, τόσο αυτών που αφορούν σε καταναλωτικά προϊόντα, όσο και αυτών που αφορούν σε εξοπλισμό Business Printing & Professional Print.

Το νέο κατάστημα βρίσκεται σε εύκολα προσβάσιμη τοποθεσία, διαθέτει χώρους στάθμευσης και εξειδικευμένο προσωπικό. Ειδικά για τα προϊόντα Business Printing, το φυσικό κατάστημα Opshop προσφέρει την μοναδική ευκαιρία στους επαγγελματίες και αρμόδιους κάθε εταιρίας ή οργανισμού να δουν live πολλές από τις πολυ-λειτουργικές συσκευές και τα επαγγελματικά συστήματα της Canon, να συζητήσουν και να καταλήξουν στα χαρακτηριστικά που τους ενδιαφέρουν περισσότερο βάσει των επαγγελματικών αναγκών τους και στην συνέχεια, να τα αποκτήσουν στις πιο ελκυστικές τιμές της αγοράς, ακόμα και με δυνατότητα Leasing στις περισσότερες περιπτώσεις.

Η διεύθυνση και το ωράριο λειτουργίας του καταστήματος έχουν ως εξής:

Opshop
Λ. Βουλιαγμένης 455 (σταθμός Μετρό Ηλιούπολη) ΧΑΡΤΗΣ
16346 Ηλιούπολη
τηλ. 210 9554306

Ωράριο Λειτουργίας:
Δευτέρα: Κλειστά
Τρίτη: 9:00-15:00 και 17:30-20:30
Τετάρτη: 9:00-15:00
Πέμπτη: 9:00-15:00 και 17:30-20:30
Παρασκευή: 9:00-15:00 και 17:30-20:30
Σάββατο: 9:00-16:00

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Canon Intersys Olympus Opshop

Πηγή:

Opshop
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!