Η Dpreview δοκιμάζει τον Fujifilm XF 56mm F1.2 R και αναφέρει ότι είναι εντυπωσιακός

Ο Fujifilm XF 56mm F1.2 R (85mm σε φορμά 35mm) είναι πολύ οξύς ακόμα και στο f/1.2 και με πολύ καλό bokeh. Αν και όπως αναφέρετε η αυτόματη εστίαση μερικές φορές, ειδικά στα πολύ ανοιχτά διαφράγματα ή σε συνθήκες low-contrast, δεν πιάνει τις υψηλές ταχύτητες που θα αναμέναμε παρόλα αυτά λειτουργεί ικανοποιητικά προσφέροντας την δυνατότητα να δημιουργήσουμε εξαιρετικές εικόνες εκμεταλλευόμενοι τα πολύ ποιοτικά οπτικά του φακού.

Μπορείτε να δείτε την πλήρη gallery της Dpreview με τις εικόνες που δημιούργησε με τον Fujifilm XF 56mm F1.2 R εδώ.

Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!