Istanbul Photo Awards, μέχρι τις 31 Ιανουαρίου οι συμμετοχές

Τα Istanbul Photo Awards απευθύνονται μόνο σε επαγγελματίες φωτογράφους και εστιάζουν στις φωτογραφίες ειδησεογραφικού χαρακτήρα (δύο κατηγορίες “News Single” και “News Story”) και στις φωτογραφίες Sports (δύο κατηγορίες “Sports Single” και “Sports Story”).

Στις κατηγορίες Singe κάθε φωτογράφος μπορεί να λάβει μέρος με μία μόνο φωτογραφία ανά αίτηση, με κάθε φωτογράφο να μπορεί να κάνει 10 διαφορετικές αιτήσεις.

Στις κατηγορίες Story κάθε φωτογράφος μπορεί να λάβει μέρος με 5 έως 15 φωτογραφίες ανά αίτηση, με κάθε φωτογράφο να μπορεί να κάνει 5 διαφορετικές αιτήσεις.

Όλες οι φωτογραφίες θα πρέπει να έχουν “τραβηχτεί” μέσα στο 2014.

Συνολικά θα δοθούν 13 βραβεία στους νικητές, αξίας 58.000 δολαρίων. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Θα βρείτε τους όρους του διαγωνισμού εδώ και μπορείτε να λάβετε μέρος εδώ.

Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!