Η εφαρμογή Cascable είναι μια WiFi εφαρμογή για μηχανές Canon


Η εφαρμογή Cascable είναι μια WiFi εφαρμογή για μηχανές Canon

Η εφαρμογή φυσικά απευθύνεται στις μηχανές Canon που διαθέτουν δέκτη WiFi και μπορεί να εγκατασταθεί σε iPhone, iPad ή iPod, ενώ διαθέτει και εφαρμογή για Apple Watch από το οποίο μπορεί να γίνει λήψη φωτογραφίας με χρήση χρονομέτρου ή χωρίς, προβάλλοντας ταυτόχρονα τη φωτογραφία που λήφθηκε.

Η εφαρμογή Cascable επιτρέπει τις κύριες ρυθμίσεις της μηχανής, όπως αυτόματη εστίαση, λήψη φωτογραφίας, ταχύτητα κλείστρου, ρύθμιση διαφράγματος και αντίστροφη μέτρηση. Επιπλέον διαθέτει λειτουργία υπολογισμού χειροκίνητης έκθεσης για αστροφωτογραφία και για χρήση φίλτρων ND.

Σε αντίθεση με τις περισσότερες εφαρμογές, η Cascable επιτρέπει το κατέβασμα των φωτογραφιών πλήρους ανάλυσης από τη μηχανή, μέσω AirPlay ή αντάπτορα Lightning σε HDMI και την προβολή τους σε μεγαλύτερη οθόνη.

Ο προγραμματιστής της εφαρμογής, σχεδιάζει να επεκταθεί σύντομα η εφαρμογή για χρήση και με άλλους κατασκευαστές φωτογραφικών μηχανών.

Την εφαρμογή Cascable μπορείτε να την κατεβάσετε στην τιμή των 20 δολαρίων, από το AppStore.

cascable-2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Apps Canon Apps iOS Apps

Πηγή:

Cascable
author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!