LR/Instagram: Plugin για το Lightroom για άμεση δημοσίευση εικόνων στο Instagram


LR/Instagram: Plugin για το Lightroom για άμεση δημοσίευση εικόνων στο Instagram

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που έχουν όσοι χρησιμοποιούν το Instagram είναι ο περιορισμός στη χρήση του μέσω Η/Υ.

Πολλοί αναγκάζονται να επεξεργάζονται τις εικόνες τους στον Η/Υ τους και στη συνέχεια να τις στέλνουν στο smartphone ή το tablet τους για να τις δημοσιεύσουν στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο.

Τη λύση, τουλάχιστον για όσους χρησιμοποιούν το Lightroom, έρχεται να δώσει το plugin LR/Instagram.

Το LR/Instagram επιτρέπει την άμεση δημοσίευση εικόνων, μέσα από το περιβάλλον του Lightroom, βελτιώνοντας κατά πολύ την διαδικασία που χρειάζεται για να δημοσιευτούν εικόνες στο Instagram.

Το LR/Instagram δημιουργεί μία νέα προσθήκη στις Publish Services του Lightroom και ο χρήστης δεν έχει παρά να τοποθετήσει στο αντίστοιχο πεδίο την εικόνα του και να επιλέξει Publish Now. Με το συγκεκριμένο Plugin υποστηρίζεται η δυνατότητα προσθήκης λεζάντας, η δυνατότητα προσθήκης των απαραίτητων hashtags, η δυνατότητα sharpening, η δυνατότητα χρήσης υδατογραφήματος και η δυνατότητα δημοσίευσης της εικόνας σε κανονική ή σε κάποια από τις κλασσικές αναλογίες του Instagram. Ο χρήστης δεν έχει παρά να εισάγει στο plugin τον λογαριασμό του ή τους λογαριασμούς του στο Instagram.

LR/Instagram

To LR/Instagram διατίθεται δωρεάν (όσοι επιθυμούν μπορούν να υποστηρίξουν την εξέλιξη του με 10$), για Windows και Mac, και μπορείτε να το βρείτε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Instagram LR/Instagram
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!