Αναβάθμιση Firmware για την Nikon D5500


Αναβάθμιση Firmware για την Nikon D5500

H Nikon διαθέτει νέο Firmware για την DSLR μηχανή της, Nikon D5500.

Με τo νέο Firmware, έκδοση C 1.02, επιδιορθώθηκαν τα ακόλουθα ζητήματα:
– Η φωτογραφική μηχανή έπαυε να ανταποκρίνεται αν ο πολυ-επιλογέας πατιόταν προς τα δεξιά όταν είχε επιλεχθεί Προσθήκη στοιχείων > ΜΕΝΟΥ ΠΡΟΣΑΡΜ. ΡΥΘΜΙΣ. > c Χρονομέτρ./Κλείδωμα AE στο ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΟ ΜΕΝΟΥ.
– Το κλείστρο μερικές φορές δεν απελευθερωνόταν ως ανταπόκριση στα χειριστήρια κλείστρου αφής σε ζωντανή προβολή αν η αυτόματη εστίαση χρησιμοποιόταν με προσαρτημένη μια προαιρετική μονάδα φλας SB-800.
– Μερικές φορές δεν επιτυγχανόταν η βέλτιστη έκθεση σε φωτογραφίες που λαμβάνονταν κατά τη διάρκεια της ζωντανής προβολής με φακούς που υποστηρίζουν τόσο την αυτόματη εστίαση όσο και τον ηλεκτρονικό έλεγχο διαφράγματος (φακοί τύπου E).
– Αν η ανασκόπηση εικόνων ήταν ενεργοποιημένη κατά τη διάρκεια φωτογράφισης με σκόπευτρο, η φωτογραφική μηχανή μερικές φορές εμφάνιζε τις πληροφορίες λήψης αντί της πιο πρόσφατης φωτογραφίας, όταν ο χρήστης απομάκρυνε το μάτι του από το σκόπευτρο μετά τη λήψη.
– Η φωτογραφική μηχανή μερικές φορές δεν μπορούσε να αποθηκεύσει την ενεργοποιημένη επιλογή για a Αυτόματη εστίαση > a3 Ενσωμ. βοηθ. φωτισμ. AF στο ΜΕΝΟΥ ΠΡΟΣΑΡΜ. ΡΥΘΜΙΣ. μετά την περιστροφή του επιλογέα λειτουργιών σε άλλη ρύθμιση.

Θα βρείτε το νέο Firmware για τη Nikon D5500 εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

1 σχόλιο

  • #
    1

    Συγγνώμη αλλά με τόσα προβλήματα είναι να σου σηκώνεται η τρίχα. Ευτυχώς που οι εταιρίες παίρνουν πλέον στα σοβαρά τις mirrorless! !!!!

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!