Η Affinity ετοιμάζει τον μεγάλο ανταγωνιστή του Lightroom;


Η Affinity ετοιμάζει τον μεγάλο ανταγωνιστή του Lightroom;

Αν και η Adobe βρίσκεται στην κορυφή, υπάρχουν εταιρείες που προσπαθούν πολύ σοβαρά στον χώρο του λογισμικού επεξεργασίας εικόνας.

Η πιο φιλόδοξη προσπάθεια έρχεται ίσως από την Affinity, η οποία έχει ήδη στην αγορά τον ανταγωνιστή του Photoshop, το Affinity Photo (Windows και Mac) και η οποία πρόσφατα κυκλοφόρησε την έκδοση για iPad.

Επόμενο βήμα σύμφωνα με την εταιρεία είναι να δούμε ένα λογισμικό διαχείρισης και επεξεργασίας φωτογραφιών, παρόμοιο με το Ligthroom.

Το Lightroom αυτή τη στιγμή είναι το κυρίαρχο λογισμικό, με αρκετούς όμως χρήστες να έχουν παράπονα για την απόδοση και την ταχύτητα λειτουργίας.

Έτσι υπάρχει χώρος για να κινηθεί η Affinity, η οποία μέσω του Twitter απάντησε σε χρήστη του Affinity Photo ότι έχει κάτι στα σκαριά.

Πόσο ευχαριστημένοι είστε από το Lightroom και πόσο εύκολα θα πηγαίνατε σε ένα νέο λογισμικό;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Affinity Lightroom
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

1 σχόλιο

  • #
    1

    Όσο πάει και χειροτερεύει το lightroom και η πλάκα είναι οτι τους τα σκάω κανονικά κάθε μήνα.Μακάρι να κάνουν κίνηση και άλλες εταιρίες μπας και ταρακουνηθούν και το στρώσουν λίγο.

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!