Παραλίγο να έχει άσχημη κατάληξη η προσπάθεια μίας οικογένειας να φωτογραφίσει από κοντά άγρια ζώα


Παραλίγο να έχει άσχημη κατάληξη η προσπάθεια μίας οικογένειας να φωτογραφίσει από κοντά άγρια ζώα

Τα πάρκα αγρίων ζώων έχουν μεγάλες πινακίδες που προειδοποιούν τους επισκέπτες να μην βγουν από τα αυτοκίνητά τους για προφανείς λόγους.

Επίσης, είναι πολύ σημαντικό να σεβόμαστε τα άγρια ζώα και το περιβάλλον στο οποίο ζουν. Μια οικογένεια που επισκέφθηκε το Beekse Bergen Safari Park στο Hilvarenbeek της Ολλανδίας αγνόησε αυτές τις προειδοποιήσεις για να τραβήξει φωτογραφίες από μια ομάδα γατόπαρδων και παραλίγο να πληρώσει ακριβά αυτήν την απόφαση.

Άνθρωποι από το πίσω αυτοκίνητο κινηματογραφούσαν την παράτολμη οικογένεια, τα μέλη της οποίας κατέβηκαν από το αυτοκίνητο για να πλησιάσουν τα άγρια αιλουροειδή και να τραβήξουν φωτογραφίες.

Τα τσίταχ στέκονταν αμέριμνα χωρίς να κάνουν καμία κίνηση προς τους ριψοκίνδυνους θεατές αλλά μόλις εκείνη έκαναν και δεύτερη στάση με το αυτοκίνητο μερικά μέτρα πιο κάτω του κυνήγησαν για τα καλά.

Μάλιστα, η μητέρα της οικογένειας πρόλαβε και πήρε το μικρό παιδί της στην αγκαλιά της όταν ένα τσίταχ προσπάθησε να πηδήξει επάνω του βλέποντας το προφανώς ως εύκολη λεία.

Βλέπουμε στο παρακάτω βίντεο πόσο σημαντικό οι επισκέπτες να σέβονται τους κανόνες των πάρκων και τις προειδοποιητικές πινακίδες που τους λένε να παραμένουν στα οχήματά τους με παράθυρα και πόρτες κλειστά ανά πάσα στιγμή.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Fstoppers
author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!