Η Tamron παραδέχεται ότι υπάρχει πρόβλημα στο AF του νέου φακού Tamron 28-75mm f/2.8

Ο νέος Tamron 28-75mm F/2.8 Di III RXD (Model A036) δεν πρόλαβε να φτάσει για τα καλά στην αγορά και φαίνεται ότι παρουσιάζει πρόβλημα στο σύστημα αυτόματης εστίασης.

Τι και αν η εταιρεία ανακοίνωσε ότι η ζήτηση για τον νέο φακό για Sony E-mount μηχανές είναι μεγάλη, o YouTuber that1cameraguy τέσταρε ήδη τον νέο φακό σε μία Sony A7 III (στις 27 Μαΐου) και ανακάλυψε πρόβλημα στην εστίαση.

H ιαπωνική εταιρεία με ανακοίνωση της, μόλις τρεις ημέρες μετά το video του that1cameraguy παραδέχεται ότι ο νέος φακός έχει θέματα αυτόματης εστίασης με τις Full Frame μηχανές της Sony, το οποίο εντοπίζετε ειδικά στη λειτουργία λήψης video.

Η Tamron αναφέρει ότι μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα υπάρξει νέο Firmware για τον φακό, το οποίο και θα λύνει το πρόβλημα.

Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

1 Comment
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
φωτογράφος γάμου Θεσσαλονίκη

I’m not happy with Tamron electronics

Back to top button
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!