OPPO Find X: Νέο smartphone με κρυφές πίσω και μπροστά κάμερες


OPPO Find X: Νέο smartphone με κρυφές πίσω και μπροστά κάμερες

Η Κινέζικη OPPO παρουσίασε την νέα της ναυαρχίδα στα smartphones, η οποία έχει κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί σε smartphone, όσο αφορά την κάμερα του.

Το OPPO Find X έχει κρυμμένες τις πίσω και μπροστά κάμερες, οι οποίες αποκαλύπτονται σέρνοντας το πάνω μέρος του κινητού προς τα πάνω.

Πίσω έχουμε μία διπλή κάμερα με αναλύσεις στα 16 και 20 megapixels, οπτικό σταθεροποιητή και τεχνολογία αναγνώρισης των σκηνών και μπροστά μία κάμερα 25 megapixels. Μάλιστα όπως λέει η εταιρεία η κάμερα ενεργοποιείται μέσα σε 0.5 του δευτερολέπτου.

Στα λοιπά τεχνικά χαρακτηριστικά το ΟPPO Find X έχει οθόνη 6.4″, OLED, 1080 pixel χωρίς πλαίσιο. Διαθέτει Snapdragon 845 SoC με 8GB RAM, εσωτερική μνήμη 128GB ή 256GB, μπαταρία 3730 mAh με τεχνολογία fast charging και λειτουργικό Color OS 5.1 και Android 8.1.

Η τιμή του στην Ευρώπη, όπου και θα κυκλοφορήσει (Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Ολλανδία), θα είναι στα 999 ευρώ. Αναμένεται να είναι διαθέσιμο από τον Αύγουστο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Techblog
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!