Angle of View: To τέλος της Photokina; Συζήτηση με τον πρόεδρο του ΣΕΚΑΦ, Κώστα Τάγκαλο!
Στο Angle of View που μας πέρασε το θέμα της μεγάλης μας συζήτησης ήταν η ανακοίνωση του τέλους της Photokina.
Καλεσμένο είχαμε τον Πρόεδρο του ΣΕΚΑΦ (ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ & ΕΜΠΟΡΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΙΚΟΝΑΣ) κ.Κώστα Τάγκαλο και τον Strato Agiani.
Ο Κώστας Ταγκαλος είναι ο Πρόεδρος για δεύτερη θητεία του ΣΕΚΑΦ ( σύνδεσμος Εμπόρων Αντιπροσώπων Φωτογραφικών Ειδών και Συστημάτων εικόνας Ελλάδος ).
Ταυτόχρονα από το 2012 έχει ξεκινήσει την εταιρία Digitrade ή οποία εξειδικεύεται στο Marketing του φωτογραφικού χώρου αλλά και στην διακίνηση εξειδικευμένου λογισμικού και θερμικών εκτυπωτών – αναλωσίμων
Στην πολυετή θητεία του στον φωτογραφικό χώρο σημειώνουμε την πορεία του στην Εastman Kodak Company που ξεκίνησε από την Ελλάδα, ως εκπρόσωπος πωλήσεων Φωτογραφικών και αργότερα Product Manager στον τομέα της εκτύπωσης και των Kodak Express καταστημάτων.
Και στην συνέχεια στην θητεία του ως Product Manager στην Μέση Ανατολή – Αφρική – Ρωσικές δημοκρατίες και Ανατολική Ευρώπη με την τελευταία θέση του Περιφερειακού Εμπορικού Διευθυντή Ανατολικής Ευρώπης
Στην Photokina συμμετείχε ανελλιπώς από το 1994 ( πάνω από 20 φορές ) φιλοξενώντας και ενημερώνοντας – είτε ως στέλεχος του περιπτέρου της Kodak είτε ως εκπρόσωπος της περιοχής ευθύνης του τους Έλληνες και ξένους επαγγελματίες επισκέπτες.
Δες την εβδομαδιαία μας φωτογραφική εκπομπή Angle of View στο YouTube ή άκουσε την ως Podcast σε Spotify, Google ή Apple!
Πριν φύγετε δείτε
- Αποβολή του Ασημένιου Βραβείου Birds in Flight στον BPOTY 2025! Διαβάστε την ανακοίνωση!

- iPhone 18: Με 24MP selfie κάμερες σε όλα τα μοντέλα

- Samsung Galaxy S26 Ultra: Αναλυτικά οι φήμες για τις κάμερες της νέας ναυαρχίδας για το 2026

- Το Tianwen 1 της Κίνας καταγράφει τον διαστρικό κομήτη 3I/ATLAS από την τροχιά του Άρη

- Το Τέλος της Υπηρεσίας LUMIX PRO στην Ευρώπη: Τι Σημαίνει για τους Επαγγελματίες Δημιουργούς

- Η Nikon πουλάει πολλές κάμερες και φακούς — αλλά συνεχίζει να χάνει χρήματα























