Audubon Photography Awards 2020: Αυτοί είναι οι μεγάλοι νικητές του διαγωνισμού πουλιών!

Amateur Honorable Mention: Bibek Ghosh

Τοποθεσία: Ardenwood Historic Farm, Καλιφόρνια
Κάμερα: Fujifilm X-T3 με φακό Canon 600mm f / 4L II και Fringer EF-FX Pro II Lens Mount Adapter; 1/4000 δευτερ. στο f / 4.0; ISO 3200

Κοντά στο σπίτι μου στο Fremont βρίσκεται ένα ιστορικό αγρόκτημα με μια βρύση που είναι μαγνήτης για τα πουλιά. Ήμουν δίπλα στο σιντριβάνι ψάχνοντας warblers και άλλα μεταναστευτικά πουλιά όταν είδα αυτό το κολίμπρι, έναν κάτοικο όλο το χρόνο, να παρουσιάζει κάποια πολύ ενδιαφέρουσα συμπεριφορά. Στροβιλίστηκε για να πιει και στη συνέχεια έμεινε γύρω για να παίξει στο νερό, σαν να προσπαθούσε να πιάσει ένα σταγονίδιο. Μετά από αρκετά καρέ κατέγραψα το πουλί που πέτυχε στο παιχνίδι του.

Προηγούμενη σελίδα 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10Επόμενη σελίδα

pttlgr team

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!