Camera MX


Camera MX

Αξιολόγηση (1 votes, average: 3,00 out of 5)
Loading...
ΔΩΡΕΑΝ
Κατηγορία: Φωτογραφία
Μέγεθος αρχείου: 28MB
Συμβατό λειτουργικό: Android 2.3.3 ή ανώτερο
Τελευταία ενημερωμένη έκδοση: 3.5.003, 19 Μαΐου 2016

Το Camera MX είναι μια πλήρης φωτογραφική εφαρμογή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσετε και να επεξεργαστείτε φωτογραφίες και βίντεο.

Η πρωτοποριακή λειτουργία “Shoot The Past” σας επιτρέπει να καταγράψετε εύκολα δύσκολες στιγμές που απαιτούν μια άρτια λήψη. Σας επιτρέπει να πάτε πίσω στο χρόνο ακριβώς πριν από το πάτημα του κλείστρου. Αναδρομικά επιλέξτε και αποθηκεύστε ό,τι συνέβη πριν από την πραγματική φωτογραφία. Επιλογές βελτιστοποίησης σας βοηθούν να δημιουργήσετε πραγματικά μοναδικές φωτογραφίες και βίντεο καθώς και να αποκόψετε τα βίντεο αμέσως από το smartphone ή το tablet σας.

Το Camera MX σας παρέχει:
– Απλό περιβάλλον εργασίας χρήστη – Το έξυπνο περιβάλλον εργασίας χρήστη του Camera MX κάνει την καταγραφή των βίντεο και των φωτογραφιών σας ταχύτερη και ευκολότερη.
– Ανώτερη ποιότητα φωτογραφιών – Εμφανώς πιο ευκρινή αποτελέσματα, χάρη στην έξυπνη επεξεργασία εικόνας.
– Εκτεταμένη επεξεργασία φωτογραφιών και βίντεο – Δημιουργήστε όμορφες φωτογραφίες και βίντεο με αμέτρητα αποτελέσματα (HDR, Lomo, καθρέφτης, καλειδοσκόπιο, αυτόματη βελτιστοποίηση, επικαλύψεις και υφές) και επιλογές βελτιστοποίησης (φωτεινότητα, φωτογραφία + περιστροφή βίντεο, αντίθεση, θερμοκρασία χρώματος, αναλογία).
Μπορείτε επίσης να κόψετε και να τακτοποιήσετε τις φωτογραφίες και τα βίντεο, καθώς και να αλλάξετε το μέγεθος και την ανάλυση.
– Shoot The Past – Αυτή η χαρακτηριστική καινοτομία του Camera MX σας επιτρέπει να συλλάβει το τι συνέβη πριν από την πραγματική φωτογραφία. Σας επιτρέπει τη σύλληψη δύσκολων να φωτογραφηθούν στιγμών, έχοντας σαν αποτέλεσμα να μην χάσετε ποτέ ξανά τίποτα!
– Live Shot – Δημιουργήστε κινούμενες φωτογραφίες! Συλλάβετε τις σημαντικές στιγμές σας με έναν εντελώς νέο τρόπο. Κάνετε rewind το live shot σας και θέστε ένα νέο σημείο εκκίνησης ή μοιραστείτε την κινούμενη φωτογραφία που δημιουργήσατε με τους φίλους σας.
– Υποστήριξη 16: 9 – έστω και αν η τυπική φωτογραφική μηχανή δεν υποστιρίζει.
– Media Manager – Παρακολουθήστε όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας. Χρησιμοποιήστε πολυ-επιλογή για να διαγράψετε γρήγορα, να μετακινήσετε ή να αντιγράψετε πολλά αρχεία ταυτόχρονα. Μπορείτε επίσης να ταξινομήσετε τα αρχεία χειροκίνητα.
– Online Album – Αποθηκεύστε, αρχειοθετήστε και προβάλετε τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας.

Το μέγεθος του Camera MX είναι 28MB και είναι συμβατό με εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος Android 2.3.3 ή ανώτερο.
Βρίσκεται στην έκδοση 3.5.003 και διατίθεται ΔΩΡΑΕΝ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Android Camera MX
author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Comments are closed here

Subscribe to our newsletter!