Διαλύοντας SLR μηχανές των Canon και Nikon σε υδραυλική πρέσα

Το Hydraulic Press Channel έγινε γνωστό στο φωτογραφικό κόσμο με τη καταστροφή μίας Nikon Coolpix P300.

Αυτή τη φορά κάτω από την υδραυλική πρέσα μπήκανε SLR μηχανές των Canon και Nikon, με σκοπό να μάθουμε ποιες είναι καλύτερες (όπως λέει η φωνή στο video!).

Φυσικά και οι δύο μηχανές έγιναν λιώμα.

Επιπλέον μπορούμε να δούμε και ένα Canon φακό να ισοπεδώνεται στη πρέσα (τα γέλια είναι εκνευριστικά για όσους από εμάς μαζεύουμε ακόμα και χαλασμένες μηχανές).

Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!