Η Canon τα πρωτεία στις πωλήσεις μηχανών που αλλάζουν φακούς στην Ιαπωνία για το 2012

Η ιστοσελίδα Canon Rumors αναφέρει ότι βάση των στοιχείων για τις πωλήσεις των μηχανών που αλλάζουν φακούς στην Ιαπωνία για το 2012 (συμπεριλαμβάνονται και οι mirror-less), η Canon ηγείται της αγοράς με τις περισσότερες πωλήσεις, με την Nikon να ακολουθεί.  Τα στοιχεία, τα οποία δεν είναι τα τελικά, μας τα δίνει η BCN, εταιρεία μέτρησης των πραγματικών πωλήσεων μηχανών στην Ιαπωνία.
1. Canon 28.6%
2. Nikon 25%
3. Olympus 14.3%
4. Sony 13.3%
5. Panasonic 11.3%
Από την λίστα απουσιάζει η Pentax χωρίς να δικαιολογείται κάτι τέτοιο, αφού όπως γνωρίζουμε η Pentax έχει ισχυρή παρουσία στην Ιαπωνία.
Όσον αφορά μόνο τις mirror-less μηχανές που αλλάζουν φακούς τα στοιχεία που δίνει η BCN είναι:
1.  Olympus 29.8%
2.  Panasonic 23.6%
3.  Sony 20%
4.  Nikon 14.3%
5.  Canon 2.1%.

Βάση των ίδιων στοιχείων το μοντέλο mirror-less μηχανής που αλλάζει φακούς που κυριάρχησε στην αγορά ήταν η Nikon J1.

Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!