Νέο Corel AfterShot Pro 2, ανταγωνιστής του Adobe Lightroom στα 75 ευρώ

Η Corel ανακοίνωσε την νέα έκδοση του Corel AfterShot Pro, το οποίο πρωτοπαρουσιάστηκε πριν περίπου δύο χρόνια.

Το Corel AfterShot Pro δεν φαίνεται να μπόρεσε να “χτυπήσει” το Adobe Lightroom αλλά ούτε το Apple Aperture, κάτι που η Corel ελπίζει να μπορέσει να το κάνει με την δεύτερη έκδοση του.

Η Corel υποστηρίζει ότι το νέο Corel AfterShot Pro 2 είναι το νο1 πρόγραμμα σε ταχύτητα επεξεργασίας και μετατροπής RAW αρχείων, λέγοντας μάλιστα ότι είναι 4 φορές πιο γρήγορο από τον ανταγωνισμό.
Υποστηρίζει τα RAW αρχεία πάνω από 250 μηχανών, έχει νέο περιβάλλον εργασίας για πιο γρήγορο workflow, πιο εύκολη ταυτόχρονη επεξεργασία πολλών αρχείων (batch processing) και νέα εργαλεία.

Το Corel AfterShot Pro 2 είναι διαθέσιμο για Windows, Mac και Linux και μπορείτε να κατεβάσετε την δοκιμαστική έκδοση του (30 ημερών) εδώ.

Αν θέλετε να το αγοράσετε μπορείτε στην τιμή των 75 ευρώ εδώ.

Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!