DxO PhotoLab 3: Αναβάθμιση με βελτιώσεις και υποστήριξη για Canon 1-D X III, Nikon D780, Olympus E-M1 III

H DxO διαθέτει την νέα αναβάθμιση για το DxO PhotoLab 3, έκδοση 3.2.

Με την νέα έκδοση έχουμε βελτιωμένη διαχείριση των local adjustment masks, για αντιγραφή τους από εικόνα σε εικόνα και μετονομασία τους.

Επιπλέον έχουμε πιο απλοποιημένη προβολή του εργαλείου Repair, για καλύτερο έλεγχο της περιοχής της εικόνας που χρησιμοποιείται για την διόρθωση άλλη περιοχής. Η περιοχή που διορθώνεται έχει ένα λεπτό περίγραμμα για να είναι καλύτερα ορατή.

Ακόμα έχουμε την δυνατότητα να προσθέσουμε και να διαγράψουμε λέξεις κλειδιά, ή να τις μετονομάσουμε και σε Windows, ταυτόχρονα σε πολλές εικόνες.

Τέλος έχουμε υποστήριξη για κάμερες όπως οι Canon EOS-1D X Mark III, Nikon D780, Olympus E-M1 Mark III, Leica D-Lux 7 και Leica Q2, ενώ προστέθηκαν και περίπου 770 νέα modules για φακούς, ανεβάζοντας την βάση δεδομένων στα 60 εκατομμύρια διαφορετικούς συνδυασμούς καμερών – φακών, για αυτόματες διορθώσεις.

Θα βρείτε το DxO PhotoLab 3 εδώ, στην τιμή των 100 ευρώ.

Δωρεάν δοκιμαστική έκδοση θα βρείτε εδώ.

Μπορείτε να μείνετε ενημερωμένοι για όλες τις αναβαθμίσεις λογισμικού εδώ.

pttlgr team

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!