Μήνας εκπαίδευσης και επιμόρφωσης φωτογραφίας της ΕΦΝΕ Νοτιοδυτικής Πελοποννήσου


Μήνας εκπαίδευσης και επιμόρφωσης φωτογραφίας της ΕΦΝΕ Νοτιοδυτικής Πελοποννήσου

Μέσα στο Νοέμβριο διοργανώνεται μία σειρά σεμιναρίων για τη φωτογραφία από την Ένωση Επαγγελματιών Καλλιτεχνών Φωτογράφων Νοτιοδυτικής Πελοποννήσου!

Μήνας εκπαίδευσης και επιμόρφωσης φωτογραφίας και κινούμενης εικόνας
Νοέμβριος 2017

Πρόγραμμα

Αγαπητοί συνάδελφοι,σε συνέχεια της προσπάθειας μας να μπορέσουμε ν’αναπτύξουμε τις γνώσεις μας και να κάνουμε την εργασία μας πιο εύκολη και δημιουργική, σχεδιάσαμε μία σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων για τον μήνα Νοέμβριο,εποχή με μειωμένες υποχρεώσεις και άνεση,για να μπορέσουμε ν’ανανεώσουμε, να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις μας και να ενημερωθούμε σε νέους τρόπους διαχείρισης της εργασίας μας.

Στα σεμινάρια θα διδάξουν οι :
Χρήστος Δεληκάρης
Σάββατο 4 και Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017, φωτογραφία γάμου workshop.
Ιωάννης Γκουτζουρής
Σάββατο 11 και Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017 κινηματογράφησή στο γάμο. workshop.
Γιώργος Τζώρτζης
Σάββατο 18 Νοεμβρίου Lightroom.
Νίκος Βασιλάκης
Κυριακή 19 ΝοεμβρίουPhotoshop.
Φώτης Καγγελάρης , Τάκης Τζίμας, Παναγιώτης Παπαδημητρόπουλος Σάββατο 25 και Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017 (Ακαδημαϊκή) φωτογραφία – εικόνα – συναίσθημα Σάββατο 25 και Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017.

Οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο θα παραλάβουν κατά τη λήξη βεβαίωση επιμόρφωσης. Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν σε έναν ευχάριστο χώρο στο ξενοδοχείο ELITE, στην παραλία της Καλαμάτας.

Αναλυτικό πρόγραμμα όλων των Σεμιναρίων

Σάββατο 04 και Κυριακή 05 Νοεμβρίου 2017.

Ο Χρήστος Δεληκάρης γεννήθηκε στην Αθήνα τον Μάρτη του ’63. Η εικόνα και η αποτύπωσή της ήταν πάντα η ασχολία που με εξέφραζε. Από μικρό παιδί και για πολλά χρόνια ασχολήθηκε με τη ζωγραφική ακολουθώντας όλες τις τάσεις και τις τεχνικές.
Έχει σπουδάσει Μηχανολογικό και Ναυπηγικό σχέδιο με εξειδίκευση στο δεύτερο. Είναι παντρεμένος από το 1985 και έχει μια κόρη 30 ετών. Ασχολούμαι με τη φωτογραφία από το 1987, και το 1990 δημιούργησα το πρώτο μου Studio. Σήμερα σαν εταιρία έχει στη διάθεσή μου τέσσερεις πλήρως εξοπλισμένους χώρους (Studio, studio γάμου, atelier και φωτογραφείο) με την επωνυμία “New Life Studio”. Έχοντας συγκεκριμένη αντίληψη σχετικά με τη φωτογραφία γάμου, σκοπός του είναι να παρουσιάζει ένα αποτέλεσμα με αισθητική και περιεχόμενο, εστιάζοντας στο διαχρονικό.
Με συνεχή επιμόρφωση και παρακολούθηση σεμιναρίων, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, επιδιώκει τη καλύτερη γνώση, μαθαίνοντας από αναγνωρισμένους φωτογράφους παγκοσμίως. Έχει διδάξει φωτογραφία γάμου και πορτραίτου σε κέντρα επαγγελματικής κατάρτισης αλλά και σε σεμινάρια. Φωτογραφίες του συνθέτουν πολλά editorial περιοδικών, κι έχει λάβει διακρίσεις και βραβεία σε πολλούς διαγωνισμούς φωτογραφίας.

Σάββατο 04 Νοεμβρίου

2:45 μ. μ. Ώρα προσέλευσης καφέ.
3:00 μ. μ. με 3:30 μ. μ. Γνωριμία.
3:30 μ. μ. με 4:45 μ. μ. Φωτογράφηση Γάμου “Η σημαντικότητα του πρώτου ραντεβού”
4:45 μ. μ με 5:00 μ. μ. Διάλειμμα καφέ.
5:00 μ. μ. με 6:30 μ. μ. Ζευγάρια – μοντέλα
6:30 μ. μ με 6:45 μ. μ. Διάλειμμα καφέ.
6:45 μ. μ. με 8:30 μ. μ. Γάμος – η χρήση του Studio (φωτογραφία πορτραίτου).

Κυριακή 05 Νοεμβρίου

09:40 π. μ. ώρα προσέλευσης καφέ.
10:00 π. μ. με 11:45 π. μ. Επιλογή χώρου (Location)
11:45 μ. μ με 12:00 μ. μ. Διάλειμμα καφέ.
12:00 π. μ. με 2:00 μ. μ. Φωτογράφηση ζευγαριού Πόζα – Φωτισμός (posing -lighting)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Photo seminars
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Comments are closed here

Subscribe to our newsletter!