Νέα videocamera Sony NEX-VG30H και NEX φακός 18-200mm!

Η διάδοχος της πετυχημένης NEX-VG20H, η νέα NEX-VG30, με ανάλυση 16.1 megapixels, αισθητήρα Exmor® APS HD CMOS, φαίνεται ότι παίρνει πολλά από τα στοιχεία της πιο εξελιγμένης νέας NEX-VG900!  Έχει ίδιο ηλεκτρονικό οφθαλμοσκόπιο (EVF) XGA OLED Tru-Finder, ενώ δανείζεται επίσης τον τρόπο που κάνουμε ζουμ και τις manual ρυθμίσεις της.  Ιδανική για παραγωγές υψηλής ποιότητας video η Sony ευελπιστεί ότι θα συνεχίσει τις πωλήσεις της δημοφιλούς VG20, την οποία προτίμησαν πολλοί επαγγελματίες έναντι κάποιας DSLR.  Η τιμή της θα κυμαίνεται στα 2,500,00€ σε κιτ μαζί με τον νέο SELP-18200 E PZ 18-200mm F3.5-6.3 ενώ το σώμα μόνο θα κυμαίνεται στα 1600,00€!

Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος, επαγγελματίας δημιουργός εικόνων με έντονη εστίαση στη δημιουργία φιλμ διατήρησης, τη φωτογραφία και τη βιντεοσκόπηση και τον αντίκτυπό τους στην Ελλάδα. Βάση του είναι η πόλη της Θεσσαλονίκης και πάθος του είναι η αποτύπωση της ομορφιάς της φύσης, της άγριας ζωής και των τοπίων. Είναι ο δημιουργός του pttl.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!