Ο νικητής της κατηγορίας πορτραίτου, του 4ου Ετήσιου Παγκόσμιου Διαγωνισμού Ταξιδιωτικής Φωτογραφίας!

Abyssinian Angel, Ethiopia, William Palank

Ο William Palank είναι ο νικητής του 4ου Ετήσιου Παγκόσμιου Διαγωνισμού Ταξιδιωτικής Φωτογραφίας (4th Annual Global Travel Photo Contest) στην κατηγορία πορτραίτο (portrait), για την φωτογραφία του “Abyssinian Angel”.   Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη στην Αιθιοπία!

Εκπληκτικός χειρισμός του φωτός και του περιβάλλοντος!  Ιδανική στάση σώματος του μοντέλου και φανταστική οπτική επικοινωνία του φωτογράφου με το θέμα του.

Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος, επαγγελματίας δημιουργός εικόνων με έντονη εστίαση στη δημιουργία φιλμ διατήρησης, τη φωτογραφία και τη βιντεοσκόπηση και τον αντίκτυπό τους στην Ελλάδα. Βάση του είναι η πόλη της Θεσσαλονίκης και πάθος του είναι η αποτύπωση της ομορφιάς της φύσης, της άγριας ζωής και των τοπίων. Είναι ο δημιουργός του pttl.
Back to top button
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!