O Laowa 9mm f/2.8 Zero-D και για Olympus και Panasonic μηχανές

Η Venus Optics παρουσίασε την έκδοση του υπερ-ευρυγώνιου φακού της Laowa 9mm f/2.8 Zero-D και για Micro Four Third μηχανές (Olumpus, Panasonic, BlackMagic).

Ο φακός έρχεται να προστεθεί στις εκδόσεις για APC-S μηχανές των Fujifilm, Sony E, Canon EF-M (με κάδρο 113 μοίρες για τις APS-C μηχανές) και για μηχανές της DJI (με mount DL).

Ο Laowa 9mm f/2.8 Zero-D προσφέρει κάδρο 100 μοιρών στα 18mm σε φορμά 35mm, με σχεδόν μηδενική παραμόρφωση και μπορεί να εστιάσει από τα 12 εκατοστά. Αποτελείται από 15 οπτικά στοιχεία σε 10 ομάδες και διάφραγμα 7 λεπίδων. Ζυγίζει 210 γραμμάρια με μήκος 6 εκατοστά και δέχεται φίλτρα των 49mm.

Η τιμή του είναι στα 499 δολάρια. Αναμένουμε να μάθουμε σε ποια τιμή θα έρθει στην Ελλάδα από την επίσημη αντιπροσωπεία.

Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος, επαγγελματίας δημιουργός εικόνων με έντονη εστίαση στη δημιουργία φιλμ διατήρησης, τη φωτογραφία και τη βιντεοσκόπηση και τον αντίκτυπό τους στην Ελλάδα. Βάση του είναι η πόλη της Θεσσαλονίκης και πάθος του είναι η αποτύπωση της ομορφιάς της φύσης, της άγριας ζωής και των τοπίων. Είναι ο δημιουργός του pttl.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!